Saturday, March 26, 2011

Mari Sambut Earth Hour 2011

Hi Korang,

Cam ne aku boleh lupa yang hari ni Earth Hour ek. Korang ingat tak?


Tahun lepas aku tak de apa pun kecuali tutup semua lampu kat umah then tengok tv je. Memang langsung tak inovatif kan.

Tapi tahun ni, aku mungkin nak buat:-



1. Candle Light Dinner
Alam masak apa yang patut kemudian makan kat balcony depan rumah so dapatlah mengirup angin malan kan



2. Duduk Borak2 Dalam Gelap
Of course dah lepas makan, mestilah borak2 kosong sket kan. Cerita lah pasal apa-apa pun kan.



3. Tidur
Kalau dah penat borak2, apa lagi masuk tidur lah jawabnya kan.

Anyway jom kita sesama jayakan kempen nie. Ala sekejap je 1 jam je dari 8.30pm sampai 9.30pm.


Happy Earth Hour 2011

2 comments :

Eyriqazz said...

oitt..apa yang korang buat dlm gelap tu ya?hik3..

Miza Yusof said...

sweetnya. romantik gitu. hehehe :)