Tuesday, March 1, 2011

Its Mr Big Sweet Birthday Celebration.

Hi Korang,

Aku boleh plak terlambat nak tulis pasal ni. Kalau dia tau ni mesti dia kecik hati kan walaupun dia tu besau sebenarnya. hehehehehhehe dear jangan marah tau..


So this year, celebration untuk Mr Big sesangat simple. Yelah kena time hari keje kan, monday plak tu. Aku dah lah memang balik lambat kan. So ktorg celebrate kat restaurant area Bangi je. Ingat nak belanja kat Tony Romas jawabnya weekend nantilah ye.


Pas makan terus je balik umah dek kekenyangan sangat but sempat singgah ke Tutt Fruitti lagi kan. Terangkat ooo rasa yogurt ice-cream ni.

Happy 33th Birthday My Dear.. May all our wishes come true!. Hehehehe i tau u nak apa kan. I Lap U Very Strong tau..


Acara hembus lilin dan potong cake semua buat kat umah je. Sesangat simple. Buat kat depan tv je. Nasib baik aku dah siap2 beli cake sebelum sampai umah kan. Dia agak terperanjat gak sebab tak sangka aku beli cake untuk dia. Lepas dah nyanyi2 trus potong dan bedal.


Ermm gift plak? Aku tak de benda nak kasi pun cuma seingat aku dia nak sangat G-shock yang design lama tu. Nasib baik aku jumpa terus je sambar.

So itu je, simple but sweet birthday celebration. Tapi kelakar jugak aku rasa. Yelah sambut berdua je

7 comments :

Siti Harisun Said said...

Simple but sweet!!! :)

JAI said...

Happy BestDay buat Mr.BIG..nanti sama-sama kita gi makan ek..ciklily belanjo..wakaka

Sumijelly said...

wah..romantiknya... alahai.lama x makan kek..hehehe

happy belated birthday mr big...

Sumijelly.com

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Happy Besday Mr. Big!
May Allah bless u and wife always! =D

Noriz said...

dlm simple-simple pun stil cik abg dpt G-shock kan...best arrr tu... semoga panjang umur & murah rezki :)

hazman aka species1980 said...

Whoaa.... romantik gak celebrate kat umah berdua tue....

Cartier Calibre De Cartier said...

Alle Arten von Leben, alle Arten von Menschen
Tag Heuer watches
cheap Tag Heuer watches
Tag Heuer aquaracer
Cartier watches
Cartier Ballon Bleu