Saturday, March 19, 2011

3rd Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2011

Hi Korang,

Yeah dah weekend pun.



Weekend ni tak ke mana ke? Kalau tak de bolehlah korang singgah ke Putrajaya Precint 2 ni. Ala ada International Hot Air Balloon. Eh, dah 3 tahun dah acara ni diorg ni adakan. Semua tahun aku dah pegi so of courselah tahun ni nak pegi lagi.


Fiesta Belon Panas ini merupakan acara tahunan di Putrajaya ni. Pelbagai aktiviti yang di adakan, dari sekecik2 budak sampai ke setua orang pun boleh join jugak. Tapi acara yang ditunggu2 mestilah acara naik belon panas untuk orang awam. Aku belom pernah rasa lagi naik belon panas ni, yelah kena beratur panjang ooo. Itu yang aku malas tuh.


So untuk details korang check it out kat official website event ni. Yang penting masuk percuma. Parking pun senang. Korang boleh refer semua details dalam website ini lah.

Ermm jom pi reramai..Boleh gather2 sekali kan.

4 comments :

Bella Enveeus said...

Yeay! Saya ada menang hot air balloon ride untuk hari ahad pagi ni. Dapat round satu Putrajaya. Tak sabar rasanya!! Hihihi.. Kalau tethered ride tu, memang malas betul la nak beratur. Ada orang sampai pukul 5am dah mula beratur! Aduh, tak sanggup!

h4ni3 said...

dah pegi ke belum ni?

J.M.R said...

parking senang? silap timing, sangat susah woo cik lily..:-(

Cik Kamoo said...

best! pagi tadi ramai giler org! nanti sy upload pic Hot Air Balloon...best sgt