Thursday, March 17, 2011

Jom Ping Blog Kat Sini

Hi Korang,

Kalau korang tengah sibuk cari kat mana lagi boleh ping entry korang, aku cadangkan korang ping kat blog aku yang tak berapa nak comel ni.

Tak caya, nah tengok kat sebelah kanan blog aku ni kan. Ada kat column 'Ping a Blog' kan situ. Tak nampak jugak? Nah tengok nie

Yang sebelah kanan tu lah.

Cara nak guna? Korang tekan je post entry then fill up apa yang ada kat coloumn tuh. Itu je. So now sesapa yang singgah kat blog aku secara automatiknya akan nampak entry korang then terus singgah ke blog korang. Korang jugak yang untung kan, bertambahlah traffik korang kan.

As for me, aku cuma tolong korang je. Tak dapat apa2 pun. Tolong sesama blogger lah katakan.

Cuba tau jangan tak cuba okeh.

9 comments :

tenangsudey said...

waaaaaaaaah bagusnya blog nih.. siap leh main2 ping.. :)


Lets read Inspiring Tweets about Japanese, Earthquake, Tsunami and Great Nation

Myvitrd said...

baru je ping..tapi tak papar pon story saya.. hehehe

nurayunni said...

bgus idea nie!!

atiEy_[azHa] said...

hehe . dah try .

Kipas Nuffnang

Alin Marlini said...

dah ping kak lily...

Alin Marlini said...

Kak Lily? camner nak buat Ping tu?

Fazli said...

dah cuba dah. lepas ni kita tengok hasilnya.

Bella Enveeus said...

Nice, menarik ni. Tak pernah lagi jumpa mana2 blog macam ni. Saya nak cuba la ye! :D

Zainal said...

terima kasih cik lily sebab sudi menolong newbie blogger