Saturday, March 26, 2011

Lagi Mahal Tiket Wayang Kat Sini

Morning Korang,

Dah weekend kan. Best giler dapat cuti nie. Walhal aku kena keje hari ni tapi penatlah dan nasib baik ada orang tukang cover.

Malam tadi sempat jugak aku berjimba dengan mr Big ke Pavillion. Buat apa lagi, tengok wayanglah. Tak kisahlah citer apa-apa pun sebab majoriti aku dah tengok wayang2 tu semua.

So ktorg pun pilih citer nie World Invasion : Battle Los Angeles. Walaupun aku dah tengok citer tuh but dia belom tengok so bawak jugak lah.

Nak tau harga tiket berape? Meh tengok gambo nie.


Apa macam, mahal giler tak? Uisk aku pun tak sangka. Apasal mahal plak tiket wayang kat Pavilion ni ek.  

Hehehehheeh jangan terperanjat korang, sebenarnya ktorg tengok kat

GOLD CLASS

Semestinya mahal lah kan. Tengok harga tiket pun dah tau kan. Berbaloi tau tengok kat Gold Class nie, pendek kata sangat selesa dari kesemua segi. Yang best tu, toilet dia boleh berpusing.. Kagum2..

Nantilah aku citer kat korang lagi..


Selamat Berhujung Minggu Korang

6 comments :

eiela said...

bestnya, dah lama dah tak tengok wayang nih.

Latest Entri :
Best Ke Blog Nih?

tieha ismail said...

patut ler....gold class gitu...terkejut beruk juge tadi...pelik juge mula2...tieha pon pernah tgk kat sna, tapi tadelah sampai mahal camtu...huhuhu

yo87 said...

dah agak dah, mesti gold class. hehe =) nnti review la sikit bgaimana suasana dalam hall tu. nk tau. cer citer..cer citer.

Sharinginfoz said...

hmmmmmm mahalnya, ada siap ngan pelayan sekali ke?

akuzle said...

hmmm... ini confirm kes duit dah tatau nk watper tuh kan? hahahaha... uloq2 ler kat sinikkk...wat amal jariah....ehehehhehehe

peace289 said...

bapak mahal...tgk 3D pon x mhl sebegitu...huhu