Tuesday, March 29, 2011

Mari Masak Telur Dalam Tar Jalan

Hi Korang,

Ktorg kat office ni ada je benda2 pelik yang suka sangat dibuat. Maklumlah selalu sangat tension dengan segala benda kat opis ni kan. Jadi banyaklah idea2 keji dan pelik timbul.

Hari tuh, tengah matahari tercarak kat atas kepala ni dan contractor tengah sibuk tar jalan. Ada sorang supervisor ni telah mengeksperimenkan masak telur dalam tar jalan tuh. La tar jalan pun tak tau, yang ni lah.



Masa dia masukkan tuh, ktorg tengok dari jauh coz malas nak keluar. Lebih kurang dalam 15minit cam tu suddenly dia datang bawak telur panas yang dah masak.


Inilah hasilnya. Telur setengah masak kan. Panas oi time dia kopek telur tuh. Dengan selambanya dia terus bedal pepanas tuh. Tak payah nak letak pepper or garam kan.

Actually, ada lagi benda2 pelik yang ktorg dah buat  kat site ni. Ermm nanti dulu lah citer ek.

Ok, nak chow pi tengok stage yang diorg ni dah buat untuk Adibah Noor perform esok petang kat site aku nie.


4 comments :

gadis kepastian said...

wahhh dahsyatnya,....

Nia said...

uii,..menunjukkan betapa panasnya tar tu..sampai masak telur lagi.

- zuriey - said...

diorang letak camner tlur tu..jimat gas kat rumah..huhu

fyna said...

erkk....
bley e?





jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/