Tuesday, March 8, 2011

Selamat Hari Wanita Seluruh Dunia

Hi Korang,


Hari ni 8 Mac merupakan hari wanita Antarabangsa yang ke-100. So kita sebagai wanita harus menghargai wanita-wanita yang lain yang berada disekeliling kita seperti nenek, emak, saudara, kakak, adik, kawan2 mahupun diri sendiri.


Bukan untuk wanita sahaja tetapi semua lapisan golongan lelaki juga harus menghargai segala apa yang dilakukan oleh wanita2 ini kepada mereka selama ini dengan sokongan yang tidak henti-henti dan tidak berbelah bagi.

Cuma amoi kat opis aku  ni je yang wish Happy Women Day tadi.. huhuhu terharu tau..

Aku dah pun celebrate first 90 minutes untuk Hari Wanita Antarabangsa yang ke 100 ni dengan menonton teater 'ABUSE' di Actor Studio Lot 10 hari tuh.


Nak tau apa yang boleh korang buat untuk Hari Wanita Antarabangsa ni, korang boleh login in to Manifesto.My kerana pelbagai aktiviti yang diorg ni anjurkan untuk menyambut Hari Wanita ini.
 
So, Selamat Hari Wanita untuk korang semua tau.
 
 

13 comments :

KiD said...

selamat hari wanita!! no women no cry.. hehehe
Makan Minum Pembuka Selera | Blog Makan Minum Anda...

makdara TERdiva said...

betapa bahagianya menjadi wanita..lebih2 lagi wanita yg disayangi oleh lelaki..lalalala :D

isabelle said...

bernas gak petanyaan ko tu, nak buat apa sempena hari wanita.
leh aku try demand apa2 drp laki aku.haha

Kpop Flash said...

yea! happy bday

NUNU EERA said...

slmt ari wanita jgk.. :)

tifa said...

Selamat hari wanita Cik Lily.

Matjoe said...

selamat hari wanita utk clp

CikLilyPutih said...

@kid
say selamat hati wanita kat wife ko tau

CikLilyPutih said...

@MDT
mestilah bahagia kan kalau semua org sayang..

CikLilyPutih said...

@Belle,
ko demand lah bende2 yang best sket tau..

CikLilyPutih said...

@Kpop Flash
TQ tau

CikLilyPutih said...

@Nunu EERa
selamat hari wanita kat awak jugak

CikLilyPutih said...

@Tifa & Matjoe
TQ and selamat hari wanita jugak kat korang