Friday, March 25, 2011

Jom Dapatkan Free Big Breakfast Di Mc Donald

Hi Korang,

Dalam minggu ni dah 2 kali aku dapat bedal big breakfast free kat Mc Donald ni. Seronok wei, yelah dengan belanja RM5 je aku boleh dapat 2 set of big breakfast kan.


Nak tau cam ne, korang pegi kat fanpage Mc Donald Malaysia then korang download je coupon tuh. Hah cam nie coupon nya




Btw, kalau korang download coupon dari Facebook nie, please make sure kat coupon tu nampak lambang facebook ok.

Cuma aku nak ingatkan korang free coupon ni until 31st March 2011. Better cepat tau.

So enjoy the moment

4 comments :

gadis kepastian said...

kalau copy jew or print yang dalam nie boleh guna juga kew?

Fairyfarina said...

thanks for ur info!

Adam Haiqal said...

bru je redeem td..heheh nak lg laa,,:)

akuzle said...

akak ske hotcakes...nyam3!!