Friday, March 18, 2011

Great Time @ Loreal Lancome Workshop By Nuffnang

Hi Korang,

Lately ni lambat plak aku update blog sebab sibuk nau bercuti-cuti Malaysia kan. Nilah baru ada masa nak update.

Inilah Maqui Miracle

So hari tuh, dapat jugak aku invitation untuk Lancôme Maqui Miracle Workshop dekat Loreal Office di Damansara Uptown. Sapa lagi yang ajak kalau bukan Nuffnang. Yelah dah orang ajak so mestilah pergi kan.

A very fun workshop yang di anjurkan oleh Lancome ni. Rupanya Lancome akan melancarkan produk terbarunya Maqui Miracle iaitu foundation yang sesuai untuk semua jenis kulit untuk wanita2 yang cun cam korang. Ktorg diterangkan apa yang terkandung dalam produk tersebut dan cara penggunaannya sekali.

Sempat jugak ktorg diajar cara bermekap dari Zamri Zainol, residen Make-Up Artist untuk Lancome. Wah memacam teknik yang dia ajar yang aku sendiri langsung tak tahu. Wah pas ni confirm aku cantik jugak lah sebab dah pandai makeup.


Workshop di akhiri dengan sessi Q & A dengan pemberian goodies bag. Wah seronok memasing mengangkat tangan nak jawab soalan, nak dapat hadiah lagi kan.



Ladies Bloggers Yang Hadir.

With Nisa Kay (Kalau x kenal, sila tanya Darkbatman)


Sessi workshop mestilah di akhir dengan sessi bercamwhore lah. Seronok betul ladies bloggers ni, memasing amik gambo sampai tak ingat lah. Majoriti bloggers yang datang ni semua bloggers baru so dapatlah ktorg nie berkenal-kenalan. Tak lupa jugak RedMummy pun ada. Sampai lambat sebab parking kete jauh katanya. So diorg nie lagilah seronok kan. Bertambah glam lah ko K Red oi.

Lepas anta K Red kat parking kete dia, aku dengan Ruby terus cabut ke Tropicana City coz nak pi tengok wayang plak..

Ermm best lah! Pas ni bertambah cantiklah aku tau..

19 comments :

zahidah dihaz said...

bestnya....jelez2...huhuhuhuhu


New Entry: Temubual Cikgu Shida bersama Hot.fm

Hazey said...

Hai Lily

Nice meeting you... well you pun famous okay, I did stalk and read (silent) your blog btw.. muhehe

Hope to see you and join more Nuffnang activities in future!

p/s : cilok ya gambar yang group tu! Leh la!

Myvitrd said...

wah sempat g 2 event tu.. cayalah.. patut tengok dekat wayang tu macam semput je.. berlari ke? hehehe.. jgn marah ye

tifa said...

waaa energetic betul cik lily ,satu malam aje banyak aktivit.
Sorry tak sempat say bye bye sebab Farhan dah melalak cari ibu dia...
Next time jumpa lagi okay :)

isabelle said...

aku xkan menerima kalo lps ni entry kau ada muka kau yg berlemoih x mekap.hehehe

ManjaIxora said...

wow! bestnyer.. try gak hantar, tp x dpt invitation.. tp dpt gak lah tiket free.. huhuhu

mizzura said...

nak join konon..tapi takut tak sempat :-)

Bella Enveeus said...

Nice! Oops, gambar saya tidak termasuk.. Sedih.. Sedang sibuk bertanya tips dengan incik Zamri tu, melepas eden! Kui kui

malarang-kak said...

kita nak pg,tapi tak dapat jemputan pun,tunggu2 juga jemputan sbb dah balas email nuffnang kata nak join......sedih...

CikLilyPutih said...

@zahidah
ada jgn jeles..biasa2 je nie

CikLilyPutih said...

@Hazey,
hi nice meeting u too.
gambo tu cilok jelah i ok je.. tak marah pun

CikLilyPutih said...

@myvitd
ermm memang berlari pun time tu, sebab dah lambat hehehehhe letih ooo

CikLilyPutih said...

@tifa
ala tak per kt boleh jumpa lagi heheheh

CikLilyPutih said...

@belle
aku tgh belajar make up la nie tau.. ishkk

CikLilyPutih said...

@manjaixora
itulah cuba2 je anta hari tuh, tup2 dpt plak.. x per byk lah event nuffnang kan

CikLilyPutih said...

@mizzura
la kenape x sempat kan dah rugi

CikLilyPutih said...

@bella
la tak tau pun u yg mane satu lah.. ishk rugi tak jumpe

CikLilyPutih said...

@melarang-kak
ala tak per byk lagi event lain akan dtg so stay tune je tau

Nisa Menaip said...

heheheh tanye darkbatman??
uhukkk
terbatuk laaakkk dia kang :P
hehehee~