Saturday, March 19, 2011

Juara Raja Lawak Musim 5 Milik Man

Hi Korang,

Dah hari sabtu pun. So cutilah gamaknya kan. Tapi aku still kat opis lagi. Ada keje sket nak disettlekan. Lagipun kat site ni diorg keje 24/7 so macam biasalah kan.


Aku rasa semua orang dah tau dah yang final Raja Lawak musim 5 berlangsung malam tadi dah juaranya di miliki oleh Man dan aku rasa majoriti orang agree dengan keputusan tu kan.

Bagi aku, Man ni seorang yang berbakat besar dalam dunia lawak tanahair ni. Setiap minggu persembahannya sangat konsisten berbanding dengan peserta lain. Lawaknya simple langsung tak de unsur lucah or double meaning dan mudah difahami dan boleh buat aku dengan Mr Big gelak tak henggat. Tapi aku rasa jugak yang Man ni cengeng sket (mudah nak menangis), sebab aku perasan bila nak umumkan keputusan setiap minggu muka dia nampak cam sedih coz takut terkeluar agaknya.

Apa pun aku ucapkan tahniah kepada Man kerana menjuarai Raja Lawak musim 5 ni. Aku rasa dia deserve it setelah 4 musim dia memcuba kan. Kira berbaloilahkan. Oit RM100K tu, banyak benda aku rasa dia boleh buat. Ermm seronoknya kalau aku yang dapatkan. Jangan mimpi lah gamaknya ye..


So sesiapa yang rasa Man ni tak lawak sila fikir 10-20 kali sebelum korang cakap cam tu. Bagi aku bukan senang nak bagi orang gelak lebih2 lagi bila depan orang ramai ni. Aku rasa korang pun belum tentu boleh buat lawak kan, ntah2 nak berucap pun pakai mic pun dah gugup.

Anyway, all the best to Man - Juara Raja Lawak Astro Musim 5.


pics:Google


7 comments :

Lieynanilaz said...

man mmg layak..tahniah buat man..

diana said...

dia layak..
memang best la..

mr.curly said...

mule2 wa xbrp bkenan dgn man ni..tp ble tgk show die mase final, mmg layakla die yg menang..tahniah man!!

♥MAMASYAZA♥ said...

memang pun man layak menang.
errmmm kalo akak dpt 100k tu, perrrhhhh nak sopping sakannnn

CikLilyPutih said...

@mamasyaza
ye harus shopping sakan hehehe

CikLilyPutih said...

@mr curly
tuah orang kan.

Anonymous said...

man lom jumpa ngan pendekar... kalo jumpa kalah dia...
lawak berguling2...

pendekar mustar