Monday, March 7, 2011

Aznil Nawawi Confirm Pengacara Akademi Fantasia 9

Hi Korang,

Dari pagi tadi aku dengan Mr Big duk berteka-teki sapa yang bakal jadi pengacara Akademi Fantasia ke 9 ni. Bila dengar radio Era.FM buat interview dengan bakal pengacara AF9 ktorg dah boleh agak dah mesti Pak Nil lah sebab the way that dia jawab soalan2 tu lebih kurang cam Pak Nil je.


So masa on the way balik tadi, aku dengar radio memang dah confirm lah Pak Nil pengacara AF9.

Anyway congrats to Aznil Nawawi a.k.a Pak Nil kerana kembali menyandang title Pengacara AF. Aku rasa pas ni mesti lebih ramai lagi akan kembali menonton AF9 kan macam AF masa dulu-dulu.

Ermm tak dapat nak pi konsert Hore-hore coz ada outing dengan family time tu... jelessss.....

8 comments :

DanieL AdiE said...

Tahniah utk pak nil..

KiD said...

demam AF dah bermula daaah.. hehehe
Apakah hak-hak Anda sebagai Pekerja? | Download PE...

daus said...

tahiah aznil, ingatkan orang indon yang jadi -.-'

:: noremy bte rahmat :: said...

folo & BW..

mehla jenguk belog ai..

salam kenal!(^_^)

p/s:beshla nnti pak nil yg jd pengacara...ngeeeeeeee

CikLilyPutih said...

@Daniel
yup congrats to him

CikLilyPutih said...

@Kid
ko pun suke tgk Af kan?

CikLilyPutih said...

@daus
itulah, nasib baik kan

CikLilyPutih said...

@noremy
TQ for follow.. pak nil ada meriah sket AF kan