Monday, March 21, 2011

Sejuk Macam Di Cameron Highlands

Hi Korang,

Selamat hari isnin kat korang. Sekarang nie mesti busy kan kat opis, maklumlah Monday Blues katanya. Hehehee Aku plak, ok ok je cam biasa. Monday ke tak still sama je.

Pagi aku sampai opis awal macam nak pi menoreh plak kan. On the nak ke site ni aku perasan berkabus sepanjang jalan. Sejuk je rasanya. Dah macam kat Cameron Highlands.

La, x caya tengok gambo nie.

Opis aku ni atas bukit. Tengok berkabuskan.

Ni plak sebelah belakang site

Time aku amik gambo ni lebih kurang pukul 8.15am. Hah betul korang. Aku memula pun tak caya gak. Sampai 2-3 tengok jam. Confirm time tuh.

Apa macam, macam kat Cameron Highlands tak? Cuma tak de pokok strawberry dan sayur-sayan. Rumput2 banyak lah kan.

hehehehhe.. dah sambung keje pi menoreh tau..

4 comments :

noor said...

hi cik lilyu..kt mana tuh...best ler sejuk jer

ratusiput said...

hai cik lily...terima kasih sbb sudi sggh blog ratu.keep in touch ye...cik lily org johor ke..

CikLilyPutih said...

@noor
kat site opis nie.. memang sejuk giler hari ni lah

CikLilyPutih said...

@ratusiput
er.. org jb pun.. u too tau