Monday, March 28, 2011

Sempat Lagi Membeli Belah Langsir di Warehouse Sale, Ampang Point.

Hi Korang,

Weekend lepas ktorg balik kampung. Mana lagi Sri Rampai, KL. Kampung sangat lah kan. Yelah mr Big kan orang KL. So itulah kampung ktorg.


Di sebabkan semalam tak de aktiviti nak buat lepas tengok pameran kucing kat Tasik Titiwangsa. So pegilah melepak ke Ampang Point. Lepas melantak mee mangkuk besau kat Taiwan House. Teruslah mencuci2 mata. Tengok2 ada plak warehouse sale bebarang rumah.


So singgah lah sekejap. Sekejap katanya, dekat 2 jam duk membelek barang2 murah tuh. Segala bendalah yang ditengok. Langsir, cadar, bantal, bantal sakit tengkuk, alas kaki dan memacam lagi lah.



Inilah yang sempat di sapu. Langsir tingkap, langsir sliding, langsir dapur, bantal lembu comel, bantal letak kaki. Mr Big cakap dah alang2 murah ni baik sambar, dahlah branded plak kan.

Shopping punya banyak barang, ingatkan mahal rupanya. Murah giler ooo. Tak sampai RM120.00 pun tau.

Ermm menggediklah korang tu kan, hah cepat pi ajak laki/mak/anak korang shopping kat Royel Ampang Point ni. Sempat lagi nie sampai 5th April 2011.

Cepat tau..

3 comments :

isabelle said...

humang aiii..kalo aku bwk mil aku...harus langsaiii.

smlm aku lalu nilai/pajam, tingat entry mknn kau baru2 ni

KiD said...

aiik?? murahnyaaa!!
Bahaya Beli TV LCD Murah!

Nur Hanani said...

Boleh sangat tu beli..Kalau nak upah orang pun mahal. Tapi, kalo jahit sendiri lagi puas hati.. :)

Jom baca ni: Discover Your Miracle with Lancôme Maqui Miracle..