Wednesday, March 23, 2011

Never Say Never with Justin Bieber and Tune Talk

Hi Korang,

Aku tak tau pun Justin Bieber berlakon. Siap ada filem pasal dia lagi. Hebat jugak mamat ni. Muda-muda lagi dah berjaya kan. Kagumlah.



Kenapa aku excited nak tengok Justin Bieber: Never Say Never, presented by Tune Talk

1. Nak tengok sangat Justin Bieber berlakon. Masa dia berlakon CSI hari tuh aku tak sempat tengok dia berlakon 

2. Sambil tengok Justin Bieber berlakon, nak jugak dengar lagu2 dia yang best tuh. Boleh lah nyanyi2 sekali kan. 

Ermm memintak2 lah dapat tiket tengok citer dia nie ek. Nak pls... Sape nak belanje aku ek

5 comments :

tifa said...

Farhan fans of justin bieber. Yg tifa tau dia berlakon pun bila dengar radio.

KiD said...

justin bibir... bibir... awwww.... waaaaaaaa.... hahahaaa
Korang sempat jumpa Moyang?

kak ina kl (2) said...

nasib baik tak minat..
kat mana ek kedai ayam salai ni..macam nak terjah ajer..sebab nak beli itik salai tu

darkbatman said...

mesti ko dptkan.. nt passing satuuu...

aku ekynn said...

clp.. anak akak nak tengok justin bieber tu.. boleh bagi tiket free tu?... (ok tak alasan ni) hahahah