Monday, June 29, 2015

Terglamer Pulak Di Astro AWANI Gara-Gara #SBByeos2015

Hi Korang,


Aku tau
Aku tau 
Aku salah

Sebab belum citer lagi pasal Sepetang Bersama Blogger #SBByeos2015 yang lepas. Betul ko, memang aku takde masa langsung nak tulis kan walaupun draft suku perenggan dah siap lama dah.

Memang dasar pemalas punye blogger tau.. hahahaahha

Tup-tup harituh, bebudak ni lah sibuk TAG nama aku kat facebook pasal #SBByeos2015 ni.

La kenapa pulak kan, sebab aku tak update entry siap kena TAG bagai ke, ishkk melampau sungguhlah diorang ni. Mentang-mentanglah group aku kalah, korang duk bantai memain TAG pulak ek. 

Rupa-rupanya muke mak masuk tv noks! hahaaha

amik dari FB Sheda Ucu 

Astro Awani lagi kan, itulah si budak wartawan Hilal Azmi tu datang time SBB tuh. So dapatlah ktorang tumpang glamer sket kan. 

Nak tengok video youtube ni ek


Hah rasanya melambak-lambak muka aku kan hahahahaha tapi semuanya dalam keadaan serius je asyik dengan telefon je kan. Dah memang ye pun, kena update social media sepanjang waktu so tepon kat tangan jelah 

Apa-apa pun terima kasih kepada Astro Awani kerana sudi cover event #SBByeos2015 ni kan dan juga tahniah kepada team Denaihati Network kerana berjaya menganjurkan majlis yang best untuk bloggers ni kan.

Hopefully jangan #SBByeos2015 jadi #SBB yang terakhir ye...

8 comments :

tiga lalat said...

wah bestnyer jadi glemer masuk tv tuuu., tahniahnyerr ;p

Farah Waheda Wahid said...

akak memang meletops letops...siapa tak kenal kak ly saya ni kannn??? he he he....

Siti Rohaida Yusof said...

wah..dapat masuk tv..oklah tu kan..glamor jap..hehe

Alin Marlini said...

Samalah kita kak...dah 2nd last...atleast dpt masuk tv gak...hehheeh

Diana Rashid said...

Nak sign kak....hahha...setahun hanya sekali..tahun depan pastikan Kak Lily masuk tv lagi..ehheh

hazman fadzil said...

Memang gigih betul la tu.... nak dengar jugak cerita dan celoteh ko sepanjang SBB 2015 tempohari...mesti banyak peristiwa menarik untuk dikongsikan bersama kan...

Fiza Rahman said...

Sama lah kita sis. Tak buat lagi entry pasa SBBY15 nih. Fuiyooo...masuk tv tu ☺

anyss said...

Assalamualaikum,
entri belum tulis pun dah glamer...untung laaaaa