Tuesday, June 16, 2015

Buffet Ramadhan 2015 Di CHAKRI PALACE, Suria KLCC

Hi Korang,


Citer bab makan memang laju je kan.

Sebab apa? seronok la dapat makan.


Kali ni aku nak tunjukkan korang gambar-gambar yang bakal membuatkan korang meleleh air liuq time puasa nanti, ishkk jahat bebenau kan aku ni.. Hilang pahala posa nanti la wei hehehehhehe

As usual, ktorang dapat invitation food review di Chakri Palace ni.


Last year, ktorang pi time bulan puasa but sekarang ni dapat invite sebelum puasa kan. Of courselah jangan lepaskan peluang. Sedap tu restoran authentic Thai kan.

Meh aku citer sket pasal restoran Thai ni ye

Chakri Palace Pavilion KL merupakan salah satu restoran yang bercirikan mewah dihias cantik dan menjadikan tetamu makan dengan sangat selesa. Bila masuk ke kedalam restoran ni, sememangnya korang akan rasa korang di Thailand. Dekorasinya sangat-sangat beridentitikan negara gajah putih tersebut.



Sudah meh tengok gegambar ni


















Lapo tak? haruslah lapoooooo kan

tengokla Mr Big 2 kali bertambah makan pulut mangga

geng #bloggerkakimakan tengah sedap makan kan

Untuk buffet Ramadhan 2015 ni, ianya bermula dari 20hb Jun 2015 dari 6.30petang hingga 10.00 malam.

Harga buffet ramadhan 2015 di Chakri Palace ni adalah

RM 89.90++ untuk dewasa

RM 45.90++ untuk kanak-kanak (7-12 tahun) dan juga warga emas (60 tahun ke atas)


Bagi yang ingin mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan tempat ini bolehlah melayari www.chakri.com.my



Jom kita ke:-

IMPERIAL CHAKRI PALACE SURIA KLCC
Lot 417B, Level 4, Suria KLCC
50088 Kuala Lumpur
Tel : 03-2382 7788
Fax : 03-23820269

Outlet lain:

CHAKRI PALACE PAVILION
Level 4 Connrction, Pavilion KL
55100 Kuala Lumpur
Tel : 03-21431141
Fax :03-21441141
E-mail : cp.pavilion@chakri.com.my

CHAKRI EXPRESS
Lot G85, Ground Floor, Alamanda Shopping Centre
Jalan Alamanda, Precint 1, 62000 Putrajaya
Tel : 03-8890 1616
Fax : 03-8890 1717

Untuk nak tau lebih lanjut mengenai food review tahun 2015, peta destinasi, koodinat GPS, cara tempahan, no telefon, alamat dan PROMOSI harga terkini buffet Ramadhan 2015 so stay tune di blog Cik Lily Putih ni tau.

7 comments :

Amanda Suria said...

Arghhhh...stresss...kejam sungguh...x penah makan kat sini lagi

Hanim Hashim said...

Perghhh..berderet makanan ni hehe.

Siti Rohaida Yusof said...

sodap eh makanan tu semua...nyummy

Fendi Rocka said...

setahun sekali bolehlah ni

hazman fadzil said...

Kalau datang makan kat Chakri Palace.... pastinya kena cuba diorang punya tomyam yang sedap kan...hirup kuah pun dah best kan

Puteri Beribiru said...

makanan Thai memang mengancam..
Chakri Place ni tempat dia pun very the thailand..apetah lagi makanan dia kan

Amanda Suria said...

Chakri...the best ever...