Thursday, June 25, 2015

Murtabak CHEESE, Sedap Tuh

Hi Korang,

Di sebabkan bulan puasa tahun ni diperantauan so coverage untuk buffet hotel tak de la ek

huhuhuhuhuhu

Alah tak per, tahun depan kalau ade lagi PR or Marcomm yang ingat lagi dengan Cik Lily Putih confirm dapat jemputan lagi kan, bagi bebudak #BloggerKakiMakan cover jelah. So cover bazaar ramadhan jelah, seronok jugak tau.

Banyak makanan yang unik-unik ada kat bazaar ramadhan ni, part ni hotel tak leh nak lawan la coz cuma boleh dapat kat gerai-gerai macam ni je.

Semalam aku cuba beli dan makan

MURTABAK CHEESE

Aku ingatkan mula-mula hanya ada cheese dan bawang je dalam tepung yang balut murtabak tuh. Sekali ko amik. Selain cheesenya yang meleleh, ada jugak daging banyak dan berketul

sampai terkeluar cheesenya

actually ni sebelah je, tak larat nak abiskan

Saiznya ya ampun sangat besarrrr sesuai makan berdua sebenarnya dan yang paling penting harganya hanya RM4.00 je. Murahh tuh! Aku pun terkejut masa bayar tuh

Ok citer makanan lain pulak ek..

Selamat Berpuasa semuanya...

5 comments :

Siti Rohaida Yusof said...

emm..memang sedap la murtabak cheese..kt jb ek...dekat dah ngan kite..hehe

Norma NML said...

sedapnya : Bazar kt mana ni CLP ?

Diana Rashid said...

bagus nya peniaga macam ni..tak kedekut bahan..kan??

hazman fadzil said...

Humang aihhh.... murah la pulak tu.... mesti sedap makan macam tu je kan...

aKSARAfENDI said...

terbaiklah!!!!