Monday, June 22, 2015

COMFORT Dan Saya Memang Tak Dapat Di Pisahkan

Hi Korang, 


Seharian berjalan memang seronok.

Lebih-lebih lagi kalau melepak dengan kengkawan berborak sakan tak kisah lah kat mana pun, kedai makan ke, mamak ke, gerai tepi jalan ke, food court ke kan. Janji ade tempat nak lepak katanya. 


Sudahnya bila sampai umah, bukak baju ermm memacam bau ada duk melekat. Eeee dah macam bau apa pun tak tau kuatnya tak tahan oooo. 

Pastu lalu kawasan kaum Adam banyak merokok pulak, lagilah bau melekat kat baju. Fuh! Sakit hidung bau baju sendiri. 

Kalau basuh setakat guna sabun basuh baju biasa, memanglah bau ada hilang tapi kesegarannya cam no pulak? tengok baju cam tak ceria je pulak. Mestilah kena letak pelembut fabrik pekat atau orang kita panggil fabrik softener kan.... 

Sebab tulah aku memang pencinta setia COMFORT ni. 


La COMFORT pun tak tau ke? 

Pelembut fabrik pekat lah yang korang letak sekali sabun basuh baju dalam washing machine tu. Aiyo itu pun tak tau, berapa lama dah tak basuh baju ni hehehehhe joking lah. 

Hi citer sket pasal COMFORT ni ek. Mungkin ramai yang tak tau, pelembut fabrik pekat Comfort ni mempunyai kelebihan 5-dalam-1 tau. Jangan main-main woo… Pelembut Comfort melindungi pakaian kita daripada bau-bau yang tidak menyenangkan seperti makanan, pencemaran, bau asap, hapak dan peluh sebab Comfort ni dilengkapi dengan teknologi NCAP. 

Lepas ni lalu kedai mamak ke, lalu depan perokok-perokok tegar seMalaysia ke, lalu tepi jalan kereta penuh asap ke, dah tak kisah dah. Bau kita tetap harum semerbak. 

Tambah-tambah lagi, bila ada teknologi NCAP tu, Comfort memastikan kesegaran dan keharuman berpanjangan buat pakaian kita sehingga 14 hari ! Amik ko 14 hari tuh. Lama kan.

Hebat kan penangan Comfort ni ?



Aku kalau setiap kali basuh memang tak lepas letak Comfort softener ni. La menda wangi of courselah mana boleh lupa kan. Lagi pulak tak yah letak banyak pun, ikut berapa banyak baju yang korang nak basuh. Aku selalunya guna setengah penutup botol Comfort tu je. 

tengoklah #DakUban pun suka dengan Comfort tau

Ya ampun, memang wangi bebenau sungguh lah. Makin lama makin seronok nak basuh baju, sebab wangi dan rasa segar kan. Lepas tu diorang ni ada jugak variant untuk anti-bacterial, botol warna putih tuh, yang untuk baby2 yang sensitif kulitnya. Sesuai juga untuk aku, kan, kulit aku pun sensitif jugak (hahaha saja je, jangan percaya pulak). Alah korang check it out kat supermarket nanti la ek.

Baru-baru ni, Comfort dah menjalin kerjasama dengan gedung Ariani, di mana Galeri Ariani disegarkan dengan keharuman berpanjangan Comfort yang menjanjikan penampilan wanita sofistikated. Ini pertama kali dalam sejarah tau! 


Sebagai permulaan, kesemua tudung dan selendang di Galeri Ariani, Jakel Mall akan disegarkan dengan haruman Comfort Ultra. Menjelang akhir bulan April, semua pelanggan Ariani mengunjungi gedung Ariani diserata negara akan dapat merasai pengalaman yang sama.

Comfort dengan Ariani ada hasilkan video kelakar untuk tontonan korang. Meh, check it out video Comfort ni ek


Kelakar kan video ni, aku sendiri pun tergelak-gelak tengok. Tapi itulah hakikatnya yang kita sendiri tak perasan. Korang kalau nak check it out boleh layari laman Facebook Comfort.

Baik, guna Comfort Ultra lepas ni ek.

Ada berita baik bagi pengemar tudung dan selendang ARIANI ni ek, baca betul-betul

Korang boleh dapatkan 1 sachet Comfort Ultra secara PERCUMA di ke semua butik Ariani bermula dari 24 April hingga 30 Jun 2015. Lepas tu, kalau korang memang pengguna Ariani tegar, korang boleh dapatkan RM20 voucher diskaun daripada Ariani dengan hanya tunjukkan resit pembelian sebarang produk Comfort daripada 1 April hingga 31 Julai 2015.

Ada lagi ni,

Kalau korang membeli produk Comfort Ultra secara online di eshop.tesco.com.my korang pun boleh dapat RM5 diskaun daripada 1 April hingga 31 Julai 2015


Apa lagi jom lah dapatkan COMFORT Ultra kan. Tengah2 promosi nih!



1 comment :

Amanda Suria said...

SA pun dah bertukar kepada comfort....hehehehhee