Sunday, June 7, 2015

5 Minit Parking Di PWTC = RM10.00 Sajor

Hi Korang,

Cuma nak citer ni.


Kalau sesiapa nak parking kereta betul-betul dengan PWTC ni, meh sini aku nak bagitau harganya kan.

Sekali masuk per entry = RM10.00 ye.


Curlass kan

Macam parking kat shopping mall valet pulak. Padahal bangunan office je kan.

Aku ni sebab buat kerja office je, kalau tak aku pun tak tau jugak. Hari tuh, kena meet up dengan CIDB officer pasal kerja office ni. Dah lambat sampai sebab jem teruk pagi tuh, nak cari parking lagi satu hal. 


Last-last nampak signboard P, masuk ke situ. Tup-tup abang jaga parking tuh, keluar mintak suruh bayar RM10 sekali masuk. Malas nak fikir panjang, bayar jelah. Sampai-sampai depan pintu office, just nice officer tunggu kan. Terus masuk meeting hehehehe 

Settle!

Itu je nak bagitau kan....


8 comments :

Sheila Adziz said...

erm... boleh tahan gak rega parking tu...

hazman fadzil said...

Humang aihh.... dasat dari parking Hotel yekk... tapi sesungguhnya info pasal parking nie.. memang berguna untuk rujukan

LYAfrina said...

hihi..sesuai sgt klo ssh nk cari parking

::EIDA:: said...

salu ida ke PWTC naik tren aje. sbb ingat parking tak tahu nk letak mana. hahahhaha ok dah jumpe satu sumber parkng geeeeeeeeee

Maria Firdz said...

fuh.. boleh tahan kan parking kt kl ni kan... ada tanah kita wat parking je.. hehe

Fendi Rocka said...

nak puas hati dan berbaloi...simpan kereta 5 hari kat situ.eh.

Anonymous said...

Kalo moto nak parking kat mana ye di PWTC??

Anonymous said...

Kalo moto nak parking kat mana ye di PWTC??