Tuesday, June 16, 2015

Beli Jugak Bracelet SOUFEEL Jewellery Ni

Hi Korang,


Ingat entry aku pasal SOUFEEL Jewellery harituh?

Hah la yang tuh.

Tengok ni jeng jeng jeng… akhirnya


Beli jugak kan

Walaupun beli secara online tapi packagingnya fantastic kan. Macam beli kat kedai pulak, siap paper bag sekali.


Masa sampai tuh, kesemua item di letakkan dalam beg plastic secara berasingan. So bracelet lain dan charms pun plastic satu-satu tau.



Siap ada kain lagi untuk nak lap bagi bersinar lagi. 

Aku letak gambar jelah, korang layan ek

Kat bracelet pun ada labeling ek

Nampak tak betapa originalnya Soufeel Jewellery ni

Charms yang dah dibukak plastik

Hah cantik kan, itulah betapa gembiranya hati bila tengok set bracelet ni. 

Boleh pakai 2 charms

Nak pakai satu charms pun cantik gak

Alah pakai whole set la, cantik ooo

Simple tapi menarik.


Cantik je terletak kan

Posing dulu

Ni yang close up punya ek..

Eleh korang tuh, minat la tuh. Yelah harga pun tak de mahal sangat kan.


Ok untuk info lanjut korang boleh check it out di 

Telefon kami di 1-800-816-559




Alah beli jelah, so nampak sket duit hasil usaha kerja kita kan.

3 comments :

AyuArjuna BiGoshh said...

benci lah aku ngan ko kak...hahahahahahahah

cantek giler...

ai jeles....

Irna Nurasikin said...

Jeles la tgk sis Lily pakai bracelet tu..Eirna suka sgt mcm tu..Lain dari lain...

Pandai sis Lily beli...

skuterlady said...

cantik... ^_^

boleh beli, raya nanti boleh melaram ngan baju raya..hikssss