Tuesday, May 21, 2013

Siapa Mau MAYBELINE BB Lips FREE?


Hi Korang,

Giveaway ni khas untuk pembaco den yang berada di Seremban dan sewaktu dengannya. Tak kisah lah Labu, Senawang, Jempol, Nilai, Ampangan, Jempol,Batu Hampar,  Rembau even Tampin pun kan.



As long as korang boleh datang collect di L’Oreal Sales yang akan berlangsung pada

Tarikh : 25th – 26th May 2013
Masa : 10am – 10pm
Tempat : Labu Room, The Royale Bintang Resort & Spa, Seremban

Apmacam?

Dekat tak dengan tempat korang? Setahu aku Royale Bintang Hotel ni betul-betul dalam Seremban town kan sebab aku pernah datang ke sini dulu. Memang tak boleh nak sesatlah coz banyak signboard ada.

So cara nak menang Giveaway ni mudah je, meh baca step mudah ni

1. Komen je kat entry ni ‘Kenapa Korang Nak Sangat Maybeline BB Lips ni?

2. Like OnlyBeauty Facebook Page https://www.facebook.com/OnlyBeautyMalaysia

3. Lepas komen tinggalkan nama dan email address je so senang sket aku nak contact.

Ok kan. As simple as that.


10 komen terbaik akan menerima Maybeline BB Lips ni. Korang kena pi collect masa sale tu nanti ye.

Aku haruslah pi ke L’Oreal Sales ni coz time tu aku memang ada kat area Seremban, so abis je event teruslah ke sini ek cuci mata sambil mengabiskan duit kan hehehehehe

So selamat mengomen korang ye….



Terms & Conditions:
1.Giveaway starts from now until 24th May , 2013 12noon.
2.Must LIKE OnlyBeauty Facebook Page https://www.facebook.com/OnlyBeautyMalaysia
3.Winners will be contacted via e-mail after 5pm.
4.Winners to show / print prize redemption e-mail at the OnlyBeauty L’Oreal Sales Seremban from 25th – 26th May (10am – 10pm).
5.Only 1 prize per reader per winner
6.prize redemption can only be made during the OnlyBeauty L’Oeal sale at Seremban. Strictly no posting of prizes.
7.Prizes not collected will be forfeited.


5 comments :

JaSSNaNi said...

lorrr... luar kawasan lak.. x leh join ke?

Myra Jay said...

25 tu MJ on the way nak ke Melaka, ermmm boleh la kot nak singgah tapi cheq xtau kat mana tempatnya..

Amanda Suria said...

Wow..sayangnya SA x dpt join..dokek mmg la dokek..tp dh ada agenda lain la cik lily...ruginya rasa..

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...wah bestnya...;)

Tammy Miu said...

CLP pergi Seremban @ dropping by the sales?!!!! Terima Kasih utk sokongamu CLP <3