Monday, May 6, 2013

Cheese Nan Untuk Hari CUTI Ni

Hi Korang,

Yeah, orang Selangor bercuti hari ni, eheh aku pun sama gak.

Dapat berehat gak lepas 2 hari yang hectic aku tempuhi.

Ke sana kemari dengan food review, general election 13, family gathering ermm memang letih lah.

So hari ni dapatlah tidur baring, makan dan buat apa yang patut macam buat video untuk project blogbuster, review product, edit blog dan memacam lagi la.

Apa-apa pun aku tinggalkan korang dengan

Cheese Nan Bread

untuk korang yang tak tau nak makan apa ek, malas nak masak hari ni pi je kedai mamak order je. Settle

Anyway,

Happy Holiday Selangorian..

  

6 comments :

shila azizi said...

so jelly selangor cutiiiiii....huhu

Rasp said...

bestnya coti....

Hazmin Hamudin said...

Duduk Selangor kerja dekat KL. Memang terbaik. haha

hazman aka species1980 said...

sama cam aku beb... kedai tomyam mostly tutup lagi...kedai mamak gak yagn bagus...bukan 24/7

Pengobatan Penyakit TBC said...

Sore-sore gini kayanya enak banget tuh makanan....

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...selamat bercuti yer...;)