Wednesday, May 1, 2013

Rahsia Makan-Makan Di Dancing Fish, Setia City Mall


Hi Korang,

Ada rahsia yanG aku nak ceritakan dalam entry ni pasal ktorg lah.


Apa-apa pun layan dulu GeGambo makanan yanG sempat di snap masa outinG kat Setia City Mall hari tuh.

Mocktail Cili Padi

Lychee Lemon

Kedondong Asam Boi

Dancing fish (nila goreng)

Terong Sambal

Tahu Telur

Ayam panggang

Udang Bercili

Gulai Pucuk Paku

Nasi Kuning

Rojak Buah

Mango Lolo

Ais Kacang

Semuanya nampak menarik dan hakikatnya memang pun menarik dan sedap.

Jadi apa RAHSIAnya?

Rahsianya, apa yang ktorg makan ni tak yah bayar pun sebab ada orang bermuraH Hati nak belanja kan

Itu aje..

Heheheheh terima kasih pada yang sudi membelanja ye Connie.


Anyway, Selamat Menjamu Mata Korang...




7 comments :

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...memang nampak sedap pun...:)

Hazmin Hamudin said...

Bila skrol tengok makan, terus skrol dengan laju untuk mengelakkan terliur. Haha

cha said...

sedapnya. meleleh air liur tgk huhu T_T

Hanif Idrus said...

Makan freeeeeeeeee....bestnya.
Lswa dancing fish tu

hazman aka species1980 said...

Hurmmm....puas hati makan nie...mocktail cili padi tu pedas ke beb...

beta kupu said...

Hai sis, mocktail cili padi tu mcm best je, xpnah try sblm ni pun...pastu mango lolo, kenapa 'hansem' sgt nih!

Cerita dewasa said...

mmmm...........
sedapnya