Thursday, May 9, 2013

FREE Shopping Di Mercato Supermarket, Pavilion KL


Hi Korang,

Oit supermarket mahal tuh, macam kaya plak aku ni ek.

Insyallah, satu hari nanti ek.

Ada plak nak menunjuk! ada sebab lah ke sini wokeh

Bukan tak mampu nak shopping kat Mercato ni, tapi kita kan ada option so why not pilih supermarket yang bersesuaian dengan kemampuan kita.


Tapi minggu lepas ktorg ke sini jugak walaupun dah tau tak mampu kan.

Sebab apa?


Ermm ktorg dapat voucher shopping di MERCATO secara FREE bernilai RM100


Lepas lah belanja bulanan ktorg untuk bulan ni. Dapat beli beras, sabun basuh, barang-barang kering, segala mak neka sos orang putih dan frozen salmon 2 keping.

Kira banyak gak tuh.


Memang betul Mercato Supermarket ni, barang-barangnya imported dari oversea. Ktorg pun hamper leka duk tengok barang-barang yang tak de di Malaysia ni. Kagum sekejap lah. Organic food bukan main banyak betul.


Total belanje cuma RM102.75. Mr Big cuma top-up RM2.75 je

Sukerlah cam ni

Anyway thanks to BOH coz sudi bagi ktorg shopping voucher ni ek. Kalau bagi tiap-tiap bulan lagi awesome tau!





5 comments :

CIK NANA said...

Hi cik lily. Nana pegi last week beli pampers. Huiyooo melopong sekejap tgk brg pelik2. Hehe.

hazman aka species1980 said...

Bijak betul la diorang kasi voucher nie kat blogger ....dapatlah promosi tak langsung kan....

CikLily Putih said...

@Cik nana

pelik tapi syiok kan...

CikLily Putih said...

@Hhazman
biasala, daH nama pun blogger kan. semua nak tulis rasanya...

Amanda Suria said...

Lg awesome kalau bg sekeping voucher kat SA.. huhu..