Thursday, May 16, 2013

Teruja Dengan Benda-Benda ULTRA!

Hi Korang,

Lately ni ada banyak menda ULTRA yang aku suka

Ye ko..

Bila nama ULTRA haruslah sesuatu yang unik, canggih dan meletops korang.

Meh layan video ULTRA ni ek





Ini merupakan  Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook yang terbaru dah tercanggih sekali. Ia di ilhamkan daripada Intel. Sangat nipis. Seriau plak aku menengoknya.

Sangat detachable dan ultraportable. Touch centricnya sangat awesome.

Tak caya?

Cuba layan sekali lagi video tuh ek. Tak payah nak tunggu DJ yang buat assistant pun boleh dengan adanya Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook nie.

Manyak syiok oooo...


7 comments :

sop said...

nak join gak event tu tp hari kerja
x boleh rasanya.. jd x buat la entry hehhe
selamat berparty :)

Hanif Idrus said...

Mesti mahal bende tu..hehehe

Amanda Suria said...

Wow...tgh plan nk beli laptop baru..acer ni ok eh?

hazman aka species1980 said...

Tu diaa.... jadi mat nerd macam video nie pun nampak cool gak... sempoi la acer nie

QasehnyaRania said...

*cik lily pasai sup fullamak sg besi tu kan.. tak mengadap lrt.
tp darikl naik fly over pusing masuk ikut depan shell tu. terus je sampai jumpa traffic light simpang 4.amik kanan.terus je. kedai tu sebelah kanan.ada banner dia

Tulis ~sup Fulamak~ bukan sup meletup tau :)

Azham Vsvc said...

Yeay...saya ada join contest ni juga....harap2 boleh berjumpa di sana nanti :)

Shipon Miah said...

Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post.thanks man
onlyremedies