Sunday, May 12, 2013

Nasi Lemak Bonda di Hari Ibu

Hi Korang, 

Cam biasa, weekend memang tak de masa mengadap buku note ni.

Banyak betul aktiviti bersama blogger dan family.

Semalam baru je abis shooting dengan #buddyzAizat di Taman Tasik Titiwangsa kemudian dengan weddingnya lagi dan malam family gathering.

Memang letih tapi sempat layan TV sampai kul 3pagi. 

TV dengan aku memang tak dapat dipisahkan.

So pagi ni, mama siapkan nasi lemak kupang untuk ktorg berlima untuk breakfast. Haruslah sedapkan, air tangan ibu. Memang terbaik!

So sempena Hari Ibu ni, aku cuma nak cakap Selamat Hari Ibu kepada ibu-ibu yang menyambutnya especially kepada omak den, omak mertuo den, makcik-makcik den dan mummy bloggers yang aku sayang...

Selamat Hari Ibu dan Happy Sunday Korang!




5 comments :

Hanif Idrus said...

Selamat hari ibu untuk semua ibu-ibu

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...selamat hari ibu yer..:)

Izwan said...

sambal kupang ni rare,
tak ramai orang buat.
kalau kat kedai pun jarang jumpa.

hazman aka species1980 said...

Kalau masakan mak nei memang buat kita rasa nak tambah selalu kan....

Mummy Dina said...

Masakan hasil air tangan mak tersayang memang terbaik! :)