Thursday, May 23, 2013

Samsung Galaxy S4 Workshop

Hi Korang,

Mesti ramai yang sakit hati pasal aku dapat Samsung S4 ni kan.

Alah janganlah sedih. Nanti sampaikan turn korang gak, cuma kuatkan sket kerajinan membelog ye.


Aku dapat invite dari Samsung Malaysia untuk ke Samsung Galaxy S4 Workshop ni. So pepagi sabtu tu ktorg dah sampai ke Suka KL kat One Residency ni. Cantiknya tempatnya, kawasan banyak tourist rupanya. 

Ramai gak blogger yang datang, tapi semua aku kenal la so senang sket nak borak kan.


Ktorg diberikan Samsung S4 sorang satu, yelah untuk familiarization kan. Bukak kotak dan trus godek-godek sket mana yang tau. Setakat amik gambar buat video pandai lah aku kan. 


So basically workshop ni, ajar ktorg more details function dalam S4 ni. Bukan setakat amik gambar, facebook, instagram, video rupanya banyak lagi function yang best-best. Kalau nak citer semua kat korang jawabnya sampai esok entry ni tak abis kan.



Makan pun sedap gak tau. Korang tengok je lah Keek aku ni.

Then kena sign borang sket. Rupanya dapat review S4 ni. Yeah rasa nak lompat je tapi kene cover sket, kang orang kata poyo plak kan. eehee


Dah beberapa hari S4 ni jadi Life Companion aku, memang syiok di kendung kemana saje sampai masuk tandas pun nak bawak gak kan. Boleh main candy crush sambil buat apa yang patut... iskk pengotor betul la.

Cam biasa,
korang kalau ada menda nak suruh aku review pasal smartphone terbaru dari Samsung ni bagi tau aku ek.. Aku akan sedaya upaya melaksanakannya...

ok chow..



  

7 comments :

Asmidar Saaidin said...

emmm... bestnya... brtuah dpt free... nk kna kumpul duit la ni...

ciklaili.com said...

Saya pun baru ambil S4 di pejabat Nuffnang petang semalam. Kena review selama seminggu juga. Kan best kalau dapat terus..

Alin Marlini said...

alamak...bestnye kak lily...nak jugakkkk

ejam said...

wah bestnya, selamat meng-review yer.

Farah Waheda Wahid said...

best best best...he he he...masuk tandas pun nak bawak ek? ekekekeke...normal la tu kak...

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...bestnya bila la boleh merasai memakainya...:)

hazman aka species1980 said...

dual shot je nampak mudah dan best....