Wednesday, May 8, 2013

Blogger Coffee Talk 3.0 – Main Bowling Di Hari Pekerja 2013

Hi Korang,

Now baru ada masa sket nak citer pasal ni.

Memang diorg ni (team Blogger Coffee Talk) plan nak beriadah sempena cuti Labour Day 1st Mei 2013 tu kan, memula plan nak main bowling kat Times Square dan tup-tup bertukar venue ke Wangsa Walk.


Oklah Wangsa Walk, senang bagi ktorg nak singgah umah mama kasi kucing-kucing makan nanti.


On that day itself, hati cam berat nak pi coz duk rileks sarapan french toast dengan coffee  dulu kan. Siap kemas umah semua baru keluar. Mr Big cakap, dan lambat ni kita singgah jelah tengok diorg ni main then baru balik umah mama. Aku pun iya kan jelah.



Sampai tempat bowling je, diorg baru je dapat tempat. Apa lagi terus register nama kat pengelola majlis Yana Yassin dan DeqNoor. Bagus budak berdua ni, dedikasi je buat keje. Semuanya diorg yang uruskan, ktorg ni taunya main je kan.

Di antara bloggers yang hadir ialah :

4. Pak Lan
11. Kozumi Ro
12. Deq Noor

Ramai gak lah, ada yang aku dah kenal dan ada gak yang baru first time jumpa.


Tak sempat ice breaking pun, terus je main.






May 1, 2013 | Bowling time by CikLilyPutih on Keek.com


Memasing menunjukkan skill, aku tak de lah sebab aku memang tak reti pun main bowling ni walaupun ada bola bowling kat bawah katil umah. Dulu memang terrer tapi sebab tak praktis kot itu yang tangan jadi pengkar tuh.

1. Pak Lan - 289 mata
 2. Pena Berkala - 252 mata
 3. Melastik Bintang - 244 mata
4. Kozumi Ro - 225 mata
5. Yana Yassin - 216 mata
6. Ziera Zain - 211 mata
7. Deq Noor - 208 mata
8. Syukri Tahir - 193 mata
 9. Big (Hubby Cik Lily) - 165 mata
10. Muhammad Izwan - 159 mata
11. Eazy Izzuddin - 148 mata
 12. Nisa Kay - 117 mata
13. Cik Lily Putih - 99 mata

Tengok ni keputusan lepas 2 game, aku yang paling tercorot sekali hehehehehe… Buang duit je main kan, alah berape ringgit pun nak kira ke. Kira ok lah tu daripada tak de pin jatuh langsung kan




La rupa-rupanya ada hadiah wokeh. Walaupun tempat 13 but still dapat hadiah. Itu lah aku cakap baik pengelola majlis ni. Semua orang dapat hadiah, tak kira apa dalamnya yang penting ada hadiah tau.

Bowler terbaik lelaki dan perempuan Pak Lan dan Yana Yassin dapat hadiah special tau tajaan Kozumi Ro. Diorg dapat duit tuh dan kasut comel. Jeless sangat, kalau ku tau main bersungguh-sungguh tau.

Abis tu pi makan tapi aku tak join pun coz sibuk pi cari usb cable untuk iPad punya charger ni, duk pusing-pusing sampai terlupa nak call bebudak ni diorg pi makan kat ner. Sudahnya ktorg pi makan kat tempat lain.


Anyway thanks to Blogger Coffee Talk punya team coz sudi arrange program beriadah untuk ktorg bloggers ni kan. 

Hopefully lepas ni ada lagilah event sebegini ek.

info link: TQ DeqNoor tau..


5 comments :

YaNa Yassin said...

Seronok kan :) . Next time kita boleh lepaking lagi. Xyah plan lama pun, tetiba jadik jerr.

shila azizi said...

tak dapat join sebab hari yg sama ada 3 event..sume bowling...hahaha...tapi gi 1 je, ofis punya...next time teringin join xtvt diorang ni..

hazman aka species1980 said...

pergh.....dasat sungguh pak lan....tapi muka enjoy memasing....

Melastik Bintang said...

In Syaa Allah cik lily putih..

Stay Tune kat Blogger Coffee Talk Group

deq noor said...

Best kan! Next event akan di announce kelak... :)