Wednesday, May 8, 2013

HiShop Beauty Ambassador Welcome Pack


Hi Korang,

Wah jadi ambassador tau aku ni, hebat tak?

Macam tak caya pun ada, bukan ambassador betul-betul lah but more on beauty product. Pertama kalinya HiShop memberi peluang pada aku untuk mereview beauty box keluaran mereka yang pertama

HiShop Welcome Pack


Cantik, warna shocking PINK. Comel je kotaknya.

Meh tengok apa ada kat dalam ni:-


#1 Skin Factory Silk Cellulose Mask Sheet (30ml)
Mask yang sesuai dengan kulit muka sensitive, macam ampoule mask



#2 NSimplySiti Bejeweled Lip Color (Ruby Edition)
Lipstick dari Simply Siti produk, warnanya merah menyala tapi cantik.Sesuai digunakan bagi mereka yang berani mencuba.



#3 Nature & Co Pure White Lotion Light (1ml) @ RM58.90 for 180ml
Whitening skin lotion that penetrates easily into the skin to fill the skin with moisture and make your wish for pure and transparent skin come true.


Nature & Co Pure White Milky Lotion Light (1ml) @ RM58.90 for 130ml
Goes on with a fresh texture and blends delectably into skin. Whitening lotion that leaves skin moist, creamy and exceedingly soft to the touch.


#4 Nature & Co Vital Purity Lift Mask (2ml) @ RM88.90 for 140ml
Tightens pores and smoothens skin texture.This cool-feeling lift mask smoothens out sagging skin. The natural clay ingredients banish dullness to produce soft, smooth skin. 



#5 Vouchers
1. MilkADeal 8% Discount Voucher
2. HiShop RM20 Cash Voucher


Itu je


Rasanya beauty pack ni banyak kepada brand baru yang aku tak pernah kenal, more to Korean product. Mintak-mintak pas ni, kulit muka aku pun macam orang Korea ye tak?



BERITA BAIK UNTUK KORANG YANG TENGAH BACA ENTRY NI! 

HiShop is giving away RM20 off for any purchases above RM100.


Use discount code: LOVEHISHOP (Code expires on 30 June 2013)


HiShop has amazing sales up to 70%, so make sure you keep yourself updated with their latest news by subscribing to HiShop's newsletter for exclusive offers at www.hishop.my/subscribe!

Don't forget to like HiShop Facebook Page at www.facebook.com/hishopmy!


Ok ladies, its shopping time!





5 comments :

Anis Athia said...

Wah bestnye dapat jadi ambassador! Hishop pun dah ade beauty box, wow!

Amanda Suria said...

Nk jugak...nanti I terjah HiShop...

CikLily Putih said...

@anis
baru je keluar ni.. itu yang test market tu

CikLily Putih said...

@amanda
sementara ada discount nie, baik cepat kan

Isabel said...

eeee Lipstick T_T