Thursday, May 9, 2013

BOH Cameronian Arts Awards Tea Party


Hi Korang,

First time dapat invitation ke BOH Tea Party ni.

tolong abaikan muka penat berjalan dari Low Yatt plaza ke pavilion ye

Rasa seronok plak coz dah lama tak pi Hi Tea event sebegini. So cam biasa pi berdua dengan resident photographer Mr Big la, siapa laie.

BOH Plantations Sdn Bhd throws a tea party for their fans and bloggers in conjunction with the 10th Annual BOH Cameronian Arts Awards!

ini 4 orang minum, siap pening2 bagai

memang sedap la wei...

cantik tak?

Ktorg cam biasa yang first sampai dulu, so Sheryl ajak ktorg duduk dulu kat Dome sampai tunggu guest lain sampai. Sambil tu ktorg dihidangkan dengan BOH Ice Tea. Sedap ya ampun perisa Markisa tu tau.


Meh aku citer serba sedikit mengenai BOH Cameronian Arts Awards ni ye

This year’s awards aims to reach out to the everyday man in the street, by having the awards ceremony at a public location, namely the main concourse area of Pavilion KL. Since its inception, BOH has been the title sponsor of this prestigious event, and is honoured to be sharing it with its fans. By organizing this tea party, BOH aims to get closer to its consumers as well as some bloggers and introduce then to the performing arts.


‘Our main objective was to bring the performing arts closer to the community by providing an opportunity for the public to catch free performance during this time, leading to the 10thAnnual BOH Cameronian Arts Awards. I believe that we have achieved that with today’s tea party and it was such a joy to meet and thank the people who have supported the brand throughout the years’ kata Caroline Rusell, CEO of BOH Plantations Sdn Bhd

Hah rupanya nak memperkenalkan performing arts pada rakyat jelata cam kita-kita ni, bagus gak ek.

burger comel la




Nama pun Tea Party, yang terpenting sekali mestilah ada Tea. Hah ko minum bertin-tin dan bercawan-cawan black tea, siap dihidangkan sekali dengan light snacks sementara nak tunggu show ‘Cinta Sang Arnab’ starts.

yeah first time rasa bertuah tau

Ada lucky draw plak, memang betul-betul tak sangka yang ktorg berdua boleh menang 2 hamper dan 2 voucher shopping. Betul-betul shock lah, maklumlah jarang kena bertuah-bertuah ni. Lagilah bertambah seronok.


Kemudian acara kemuncak untuk petang tuh, ktorg di bawa ke Black Box Theatre yang purposely dibina untuk event BOH Cameronian Arts Awards dan Kakiseni Festival ni.Comel je kotak hitam ni di tengah-tengah concourse Pavilion.

comel je tiketnya

Teater ‘Cinta Sang Arnab’ ni dilakonkan oleh Anitha Abdul Hamid, Sukania Venugopal, Edwin Sumun dan Iskandar Zulkarnain dan di arahkan oleh Ghafir Akbar ni memang betul-betul kelakar dan mempunyai mesej tertentu. Masuk teater sama macam masuk wayang gak so tak leh nak amik gambo ye. Kalau tak boleh aku tunjuk kan korang.


Apa pun thanks to Patlin dan BOH Plantations coz sudi menjemput ktorg berdua ke event yang berprestige ni. Hopefully dapat lagi attend event sebegini ye.

minum sampai kembung ye

Rasanya setahun tak abis minum the BOH ni ek.Tak per kalau ada senang aku buat Hi Tea Party kat umah aku plak ek.

BOH,Share the Ummph!


7 comments :

Sukma Haron said...

klasik tea nie...ada lebih tak...hehe

Norliza Nordin said...

cam menarik je burger mini tu.. comel aje.. ^^

Norliza Nordin said...

cam menarik je burger mini tu.. comel aje.. ^^

Kisah Si Dairy said...

erk..makanan tu buat saya lapar..
harus mencuba nie...sedap ye cik lily..

Amanda Suria said...

SA adalah pencinta passion fruit...siyes sedap..tp x pnh cuba yg ni lg..dh masuk pasaran ke?

hazman aka species1980 said...

Whoaaa.... tak pulak nak tunggu minum teh sampai kembong kat umah kot... so dah blajar ke buat TEH TIGA LAYER....

Mek Onie said...

pehhhhhhhhhhhhh dapat hamper ! bestnya :D