Tuesday, May 7, 2013

Pilihan KEEK Blogger Terbaik Di Denaihati.Com

Hi Korang,

Bila bro Ilham post something pasal video keek kat Denaihati Network aku terus je join.

Alah suka-suka je nak bagi orang view keek aku yang tak semegah tuh.

Tup-tup tercalon plak sebagai one of the Keek Terbest Pilihan Pembaca

Tak caya, meh KLIK dan BACA kat entry di Blog DENAIHATI ni. Baca tau

Ini plak Keek yang aku buat tu

Ayam menari poco-poco sebelum makan.

So apmacam, ok ke tak?

Kalau korang rasa kelakar ke ok ke, korang boleh lah tolong VOTE penyertaan aku. Ini aku tunjuk cara nak VOTE ye

1. Klik kat (link denai hati)

2. Kat dalam entry tu ada cari perkataan SINI dan kemudian TEKAN.

3. Hah, korang dah boleh vote aku dah.

Itu je, mudah kan.

Aku tak delah harapkan kemenangan sangat for to suka-suka je. Lagipun aku rasa majoriti yang bertanding tu semuannya mempertaruhkan video anak-anak diorang, so may be diorg dapat undi lebih berdasarkan ke’cute’an their kids kan.

Lagipun sapo lah den nak di bandingkan diorg yang kaki mengejarkan alexa ranking dan pandai bermanifesto di dalam blog.

Aku ni sekadar malay lifestyle blogger picisan sekadar dipinggiran dalam blogging world ni

Hehehhehehehe

Pilihan di tangan korang!



3 comments :

Mia Liana said...

wahhhhh... heheheh ;) good luck ya...

shila azizi said...

wah, bermadah berhelah kat ujung2 entri tu yg takleh tahan tu..haha...

Farah Waheda Wahid said...

all the best kak...dah macam berkempen untuk pilihanraya pulak...he he he...