Friday, May 10, 2013

Naik Lori 2 Jumaat Lepas

Hi Korang,

Ini cerita 2 minggu lepas.

Korang yang ada perasan kat facebook aku pasal nie mesti tau citer.


Ye kereta meragam lagi dan kali ni kena kat Bukit OUG. Mak oi memang sedih tak terkata.


Tapi aku berjaya settlekan semuanya sendiri tak yah Mr Big tolong pun. Dia cuma tukang arrange workshop mana nak pi je.

Korang tengok lah keek aku ni ek


Seronok gak naik lori tu tau, pemandangan luas. Dari jauh dah boleh nampak jem ke traffic light kan. Tapi abang tow truck to sombong sket, tak nak senyum pun so malas aku nak keek pasal dia la.

cantik plak graffiti kat sungai klanG ni

Alah menda nak jadi, nak buat cam ne so bertabahlah

Lagipun satu pengalaman baru bagi aku kan.

Anyway,

Salam Jumaat Korang!



4 comments :

Amanda Suria said...

Kalau SA confirm panik...x suka bab2 ni but kena jugak amik tau if emergency..

Akma Khaieri ^o^ said...

naik lori best tuh....bukan senang nak ade pengalamn yang macam nie kan...

JMR said...

pengalaman terindah ni cik lily..hehehe..

boni kacak said...

dia minta tukar baru tu.hehehe