Friday, May 31, 2013

Lama Tak Ke Old Town White Coffee

Hi Korang,

BIla fikir pasal makan memang bosan dibuatnya. Hari-hari kena tanya dengan Mr Big nak makan apa, kalau tak makan lapar plak.

Ishkk isu makan memang jadi bualan hangat lah setiap hari.


Untuk jalan terbaik, ktorg akan fikir kedai mana ktorg dah lama tak makan so kedai tu jadi sasaran. Jadi hari tuh, malas nak fikir panjang kita terjah ke Old Town White Coffee kat Seksyen 9 Bangi ni.

Pergi lepas maghrib so orang tak berapa ramai lagi.

Sesampai je menu dah atas meja, belek punya belek dan terus catit nombor menu kat borang yang disediakan. Nanti waiter datang amik. Sementara nak tunggu makan sampai, mari main game dulu ek. Sangat anti social laki aku ni kan.

Ok makan sampai, simpan semua gadget je. Its makan time.

Ktorg order

Nasi Lemak Sloppy

Aku yang bagi nama sloppy sebab korang tengoklah cara diorg present nasi lemak ni. Sangat selekeh, minyak-minyak rendang ayam tuh bukan nak dilapnya. DIa punya rencah-rencah bukan main banyak dan sedap plak.

Fried Wantan

Ini kira apptizerlah, kecik je wantannya. Sekali masuk mulut. Eh ada papadom plak.

Dry Beef Noodles

Ni of courselah aku punya. Sedap tak berapa pedas. Daging dan sayur sama banyak. Ada sup sekali ek.


Air ktorg order Chocolate Chips. Ala macam ice blended gak lah, terasa coklatnya.

Entah semua sekali rasanya below RM40 kot. Aku pun terlupa, not bad gak. Sedap pun sedap, portion pun boleh tahan banyak. Cepat plak service diorg kali ni, agaknya tak ramai orang.

Ermm Alhamdulillah, kenyang perut malam tuh.

Esok-esok kita gaduh lagi pasal makan ek.



3 comments :

YaNa Yassin said...

Suka lepak old town sebab selesa, wifi pun laju. Makanan pun not bad.

hazman aka species1980 said...

Sambal nasi lemak diorang pun best.... just nice la rasanya...kena ngan selera tekak nie

Farah Waheda Wahid said...

Farah pun dah lama x ke sini kak...dulu memang sangat rajin...