Sunday, May 26, 2013

Why I want a Havaianas!

Hi Korang,

Kalau nak pi berjalan time-time weekend nie aku selalunya akan sempoi manjang.


Malas nak dress up sangat kecuali kalau ada formal event dan theme party, itu memang wajib la kan. Biasanya aku pakai jeans dan t-shirt je, kasut plak sometimes sandal tak pun flip-flop. Tapi tak la pakai selipar jepun kan. Cantik la sket.


Sekarang ni flip flop pun banyak yang cantik-cantik. Colourful design. Salah satu brand yang tenGaH 'IN' now ialah Havaianas.






Kalau korang check it out kat website Havaianas ni memacam rupa, bentuk, warna, design yang sangat awesome ada kat sini. Boleh tergoda dibuatnya.


Why I want a Havaianas?

1. Aku sukakan pelbagai warna yang vibrant dan design yang funky pada flip-flop Havaianas ni. Barula kena dengan lifestyle aku yang sukakan keselesaan bila berjalan.

2. Boleh di bawa ke pantai dan kemana-mana tempat yang casual. So tak delah rasa canggung sangat kan bila berada di mana-mana kan.

3. Of course lah aku nak gunakan masa The Butterfly Project's June Campaign: Spa Party! yang bakal di adakan di Posh Nail SPA anjuran Only Beauty barulah bertepatan dengan theme party. ishhk tak sabar betullah...


Memintak lah aku dapat flip-flop dari Havaianas ni kan, so barulah jadi best companion for my feet. Selesa, funky dan colourful...

Yeah!

pics : credit to google.com



3 comments :

Tuan Juhaida said...

wow, cantik2 design n so colourful!

Farah Waheda Wahid said...

comel jugak...warna pink ada tak? ekekekeke....

Amanda Suria said...

Good luck cik lily..kalau dpt lebih lanting2 la kat SA ni ha..huhu..