Saturday, May 4, 2013

Samsung GALAXY S4 Dengan DiGi SmartPlan Serendah RM1,199, Murah Betul!


Hi Korang,

Sekarang ni tengah ’IN‘ sungguh Samsung Galaxy S4 ni. Semua orang duk sibuk bercakap pasal kecanggihan smartphone terbaru keluaran Samsung ni.


Nasib baik aku sempat pi launching last week, dapat gak merasa pegang, godek-godek dan bercamwhore dengan Samsung S4 ni lah. Ni meh KLIK kat SINI. Tengok gegambo aku bersama S4 ni berposing maut. Hehehehehe

Itulah memang syiok.

Hot item kan, sampai banyak kedai aku pi tanya majoriti dah SOLD OUT.

Hebat sungguh penangan Samsung S4 ni.

Tapi betul ke semurah RM1,199 ke harganya?

Betul tengok ni


Yelah lah. Tak caya korang boleh check it out kat digi.com.my/samsungs4 semua details ada kat sana, baik dari segi data plan, harga device dan memacam lagi lah.


Selain daripada up to 6GB, 600 mins dan 600 SMS ada lagi iaitu ada free music with DEEZER. “Discover millions of songs with DEEZER” segala mak neka mengenai lagu, music semuanya boleh di dapati di sini tau. Barulah boleh goyang-goyang joget father, mather, Gentleman…


Hah apa lagi, korang excited tak? Aku haruslah terlonjat-lonjat cam cacing ni nak pi angkat Samsung S4 ni. Bila dah ada smartphone ni barulah dia jadi Life Companion aku no. 2 kan.


Cepat tau dapatkan kat DiGi. Promotion ni dari 1hb hingga 31hb Mei 2013. Lepas tu jadi harga biasa balik la ye. Jangan korang melepas sudah!

Hehehehhehe



2 comments :

hazman aka species1980 said...

Caya laaa... model aka duta SAMSUNG nie dah promote - gua kena terjah DIGI STORES la skang

Hanif Idrus said...

Murah!!!!
Hati tgh byk bersabar...nak beki S4 ni..huhuhuhu.
Bini dah merengek minta..isskk