Monday, March 19, 2012

Seronok Jugak Menonton K-Pop SM*SH Mini Showcase @ Bukit Bintang

Hi Korang,


p/s : gambo sekarang tak cantik coz kene kecikkan pixel sket. dah petang sket baru upload balik yang cantik ek. Harap maaf lah. (internet cam siput bab* betul lah) so baca citer dulu lah ek


Kan hari tuh dah dapat pi Meet and Greet session dengan bebudak SM*SH ni kan, so weekend lepas dapat jugak pegi ke mini showcase diorg ni kat Sg Wang Plaza. Pegi under MEDIA so dapatlah priority tempat duduk. Kalau tak lenguh gak nak berdiri lelama. 


Sambutan memang amat menggalakkan. Ramai gile peminat SM*SH kat Malaysia ni. Majoriti nya bebudak remaja pompuan lah. Memang very die hard fan lah. Semua lagu diorg hafal dan each dengan kesemua anggota kumpulan SM*SH ni. Hebatlah totally memang groupies betul.


Show start dalam kul 3pm lebih kurang cam tu lah. SM*SH mendendangkan 5 lagu dari first album mereka iaitu I heart u, Ada Cinta dan ada lagi yang aku leh terlupa tajuk plak. Kalau nyanyi tau plak kan.

Nah, tengoklah few shot yang Mr Big sempat amik.








Hah, macam tu lah sambutan peminat SM*SH. Totally luar biasa. Ada yang aku nampak siap tolak2 security/bodyguard masa SM*SH start perform tuh. Kagum jugak aku dengan SM* SH ni. Walaupun baru lagi dalam industri muzik K-Pop ni but dah menang banyak awards termasuklah anugerah '1 Million Award'. Sangat hebat.

So anyway thanks to Nuffnang coz pilih ktorg ni jadi agen Social Media for SM*SH ni. Dapat jugaklah sebarkan cerita tentang SM*SH. Daripada orang tak tau dan tak kenal trus je orang2 kat Malaysia ni kenal SM*SH. Sampai kat twitter ada orang tanya Zaid yang dia ni ke manager SM*SH. Tergelak2 bila aku baca tweet tuh. 

Actually lagu2 dalam album SM*SH ni memang K-Pop but it easy to layan lah coz liriknya yang simple dan menusuk jiwa. hakhakhakahkah

CLP notes : Pas ni dah kene tukar fesyen K-Pop plak kan. Amik gambo buat love love kat dada. kahakhakhakah

p/s : gambo sekarang tak cantik coz kene kecikkan pixel sket. dah petang sket baru upload balik yang cantik ek. Harap maaf lah. (internet cam siput bab* betul lah)


14 comments:

Eyriqazz said...

shah ada ajak join both smash ni..tapi, keadaan tidak megizinkan....kreatif nama kumpulan tu...

- zuriey - said...

baru kenal group ni..huhu..kasut semua sama je

Nurul Akmal said...

Wah bestnye Kak.. Untunglah.. ;)

Jemput singgah blog Nurul yg baru. ;)

http://ciknurulsiezuka.blogspot.com/

Miss Sunshine Kelly said...

best nyer event K-Pop ni :)

hazman aka species1980 said...

diorang nie nampak styla la beb... better than 24-7 MALAYSIA tu...huhuhu

CikLilyPutih said...

@eyriqazz
itulah kreatif sungguh

CikLilyPutih said...

@zuriey
comel kan kasut diorg

CikLilyPutih said...

@nurul
tukar blog ke

CikLilyPutih said...

@Kelly
tapi tak leh lawan korean punya k pop

CikLilyPutih said...

@hazman
diorg sgt bergaya

CouLeur de Chiqu3 said...

hayaoyooo...k-pop dah jd cam virus..

seb baik xterkono kt kck..1 layan jepon ajo..heheh

Nurul Akmal said...

Kak Lily.. yupp... blog lama dah kena hacked.. :(

CikLilyPutih said...

@CNC
itulah giler sunguh diorg nie

CikLilyPutih said...

@Nurul
dah save blog yg baru dah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails