Friday, March 2, 2012

Tahniah Kepada Blogger Kaki Komen Di Blog Cik Lily

Hi Korang,

Kan aku dah cakap nak baut giveaway untuk kengkorang yang selalu lepak kat blog aku ni. Sempena aku di murahkan rezeki ni, aku rasa nak sedekahkan sket kat korang.

Perasan tak entry aku yang ke 1000 tuh. Hah aku ada cakap nak buat give away kan. So terima kasih yang komen kat entry tuh.

Meh check it out kat gegambo nie

Kaki Komen 1

Kaki Komen 2

Kaki komen untuk entry ini ialah Sharinginfoz, M Fizan, JMR, Myvitrd, Kid, Syigim, Tihara, Cik Kamoo, Hazman dan Isabelle.


Hah, ada 10 blogger yang boleh di katakan selalu nak mengomenkan kat blog aku ni kan, so tahniah kat korang lah.

Apa-apa pun sila email details kat jajasayang@gmail.com coz ada something yang aku akan berikan kan korang ye.

Cepat tau...

Korang yang lelain janganlah sedih, aku dalam process nak buat giveaway lagi nie. So stay tune wokeh!

CLP notes : Tertunailah hasrat dihati ek..



20 comments :

Eyriqazz said...

asyik2 kid,asyik2 kid..besok jumpa kid lagi..hik3...

JMR said...

nak kena email detail pe cik lily???hehehe

Fazrol said...

waaa.. nak juga... he he he...
Tahniah kepada yg dapat tue...

KiD said...

eh eh,, ada giveaway ke? ermm nak detail ape ek?

Cik Nurul said...

wah untunglah diorang ni.. hehehehe :-)

Myvitrd said...

wah ada hadiah ke? malulah.. hehehe.. nanti kita emaillah ye..

Semoga terus success cik lilly.. TERBAIK!

hazman aka species1980 said...

Cayalah beb...aku dah emailkan alamat umah... Kalau ko join event memanah aku lagi senang nak kasi kan.... ;-p

isabelle said...

hoyehhh.hoyehhh
aku nak kena email lagi ke?

MaryaYusof said...

Salam Cik Lily,

Baru baik demam, xlarat nak blogwalking sume... alahai, miss pulak..hehehe :)

Zarul Umbrella said...

wah untunglah mana yg menang hadiah tu..wah CLP mesti tgh masyuk ni hehehe

Syigim said...

wah best! surprise ni! thanks thanks.. kita mmg slalu komen sbb suka blog ni! *thumbs up*

nk kasi giveaway apa tu.. ;)

Sharinginfoz said...

tak sangka komen suka2 pun boleh masuk dalam entri ini, anyway thanks. kejap lagi saya e-mail ya

CikLilyPutih said...

@Kid
biasalah dia kan

CikLilyPutih said...

@JMR
TQ ek

CikLilyPutih said...

@Fazrol
nanti ada contest, join ye

CikLilyPutih said...

@Kid
email cepat

CikLilyPutih said...

@Cik Nurul
nanti ada giveaway join ye

CikLilyPutih said...

@Myvitrd
email cepat ye

CikLilyPutih said...

@Marya
alah tak per, nanti join ye

CikLilyPutih said...

@bro zarul
klu ada lagi, nanti join ye