Friday, March 16, 2012

Hadiah Comel Dari Asia Media TV

Hi Korang,

Ada plak rezeki hari ni untuk aku. Pagi tadi orang dari Asia Media TV call suruh pi amik hadiah. Aku pun tak ingat bila masa aku join. Apalagi orang nak bagi haruslah aku menerima dengan tapak tangan yang luas lagi lebar ni kan.


Ye, dapat cupcakes yang so cute dengan small token yang cute gak. Sampai sesat2 mencari mana opis Asia Media TV ni kan. Tapi worth it lah coz hadiahnya best.



Apa macam? Cantik kan, rasa cam sayang plak nak makan lah.

So Thank You Asia Media TV.

CLP Notes : Kene rajin usaha baru leh dapat semua2 nie.


16 comments :

si tuan putri kiUt said...

hi....
rasa sayang nak makan kek tu... cantik

Eliss Mie said...

ni bukan comel tapi sedap :p mesti sayang nak makan.hehehe

Ijah EmoTemo said...

comel nya heheheh ;)

KiD said...

kalo taknak makan, meh sini kasi aku makan..

phreak-id said...

mai sini. phreak-id tolong makan kan. sedap nampaknya tu. hahaha


Terbaru >Movie Review - Bunohan >Bila Terkandas Pada Waktu Berbuka >Iklan Raya Petronas

NadyaBubble said...

Comel nye, rasanya okay tak ?

nadia arrumaisha said...

sangat cute...kalau saya pn memang syg nk ngappp

luqman zakaria said...

bagi sini sikit

hehehe~

CikLilyPutih said...

@tuan putri kiut
itulah sayang btul rasanya

CikLilyPutih said...

@elismie
aku bantai amik gambo tak abis2

CikLilyPutih said...

@Ijah
memang pun cute nau

CikLilyPutih said...

@Kid
aku dah abis bedal lah

CikLilyPutih said...

@preak-id
dah selamat masuk dalam perut

CikLilyPutih said...

@Nadya
rasa coklat abis. sedap

CikLilyPutih said...

@nadia
itulah cute kan

CikLilyPutih said...

@luqman
dah selamat masuk perut