Thursday, March 1, 2012

Bestnya 29th Februari 2012

Hi Korang,

Apa yang syok sangat pada 29th Februari 2012 ni ek? Ermm itu tarikh ni merupakan tahun lompat. Tarikh ni wujudnya hanya 4 tahun sekali je. Maknanya sesiapa yang lahir pada hari ni umur diorg akan kurang 4 tahun kan coz celebrate 4 tahun sekali je kan. Hehehehe tak la aku tipu je.

So apa yang best pada hari ni?

Sebenarnya aku rasa cam best giler sebab aku dapat jeng.. jeng.. jeng..

Ice cream voucher Baskin Robbins

Tiket wayang free dari AXN Channel

 Khalifah Ganti Superman dari bro denaihati.

Ermm best kan. Itulah aku tak sangka leh dapat semua ni. Syukur sesangat lah. Dapat rezeki sebegini kan.

Kalau kira-kira dekat nak RM300 jugak lah harga gift ni kan. Walaupun nampak cam biasa-biasa je but boleh tahan gak harga semua nie.

CLP notes : Yang penting kene rajin dan tak berkira wokeh!





7 comments:

Myvitrd said...

nilah namanya rezeki hujung bulan.. hehehe

POSH76 said...

bagi aku mmg bessla beb saper nak bagi betul...u deserve it...

hazman aka species1980 said...

Buku yang denaihati kasi tu ramai yang kat BAGUS... p/s : 5hb mac free tak ? aku nak ajak ko ngan mr big MEMANAH kat times square....

CikLilyPutih said...

@Myvirtd
itulah tak sangka pung leh dapat kan...

CikLilyPutih said...

@posh76
itulah kene rajin masuk contest lagi nie

CikLilyPutih said...

@hazman
aku baru nak baca buku tuh. memanah? nanti nak tanya dgn mr big jap ek..

KiD said...

alhamdulillah.. syoknyaaa kan dapat hadiah sokmo..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails