Tuesday, March 13, 2012

Terima Kasih Sue Anna Joe

Hi Korang,

Tengah duk check blog stats kat Nuffnang punya website tadi. Aku terpandang ni




Hah ko blogger photographer Sue Anna Joe singgah ke blog aku ni. Memang tak sangka betul. Maklumlah blog aku ni blog biasa-biasa je. Tup-tup blogger glamer datang lepak plak kan. Terus bangga sekejap lah.

Pada siapa yang tak kenal siapa Sue Anna Joe boleh check it out kat link blog dia yang aku dah highlight ni. Glamer dia ni, banyak masuk newspaper dah ni pasal kejayaan dia amik gambo kan. Orangnya comey je, pandai ambik gambo plak tuh. Aku pernah jumpa dia sekali masa Nuffnang Awards tahun lepas. Senyum je bila jumpa dengan blogger lain.

Anyway terima kasih kat Sue Anna Joe coz lepak kat sini ye.. Lain kali jemput datang lagi.

Alah korang pun jangan lah jeles ek, korang pun baik gak coz lagi selalu lepak kat blog aku ni kan.

Aku heart korang bebanyak lah..

Nak hadiah tak? meh komen lelaju kat sini ye.

CLP notes : Ni kira cam giveaway ke ek..




20 comments:

ellaNadj said...

sekarang jugak sy komen hahahaha..

mrs adam said...

saya nak!saya nak hadiah dari ciklilyputih.hehhehe

iqawangi said...

nak nak! laju cmne?hihi:)

Ijah EmoTemo said...

wah bestnyaa!! heheheh :)

Ma'am IEDA said...

Oohhh belog budu & belacan. Penah terjah situ jugak. Btw, Cik Lily juga blogger hebat. :)

sHiLaziZi said...

sangat suka baca blog budu dan belacan tu....

sHiLaziZi said...

sangat suka baca blog budu dan belacan tu....

Isaac Tan said...

comment laju laju ni.. comment comment comment.. wahaha.

Dah popular ni, thats why other popular bloggers visit too! woot awesomeness!

KiD said...

hisyam3247 harus laaaa ada kan? hehehee

hazman aka species1980 said...

whoaaa... rasanya ramai top blogger singgah blog ko nie beb....

Cik FaRiZaM said...

wah sue anne la...hebat kak lily ni...

CikLilyPutih said...

@ellanadj
hah cepat2 komen

CikLilyPutih said...

@mrs adam
nak hadiah ok nanti ek

CikLilyPutih said...

@ikawangi
hah komen selaju mungkin hehehhe

CikLilyPutih said...

@IjahTemo Emo
hah sukarlah tu kan

CikLilyPutih said...

@Ma'amIEDA
alah mana ada biasa2 je... kahkahkah

CikLilyPutih said...

@shilaazizi
bestkan blog dia. suke lepak situ

CikLilyPutih said...

@issac Tan
u also popular ma... visit u also

CikLilyPutih said...

@Kid
ko haruslah ada. ko kan glamer lebih dari aku

CikLilyPutih said...

@Hazman
ye ke? aku nampak 1-2 je... ko pun glamer gak kan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails