Sunday, March 18, 2012

Aku Ketagihan Yang Amat

Hi Korang,

Rasanya bulan ni aku agak kopak sket sebab dah ketagihan sesuatu. Hah, itulah aku pun tak sure apa puncanya. Maybe masa aku first time merasa menda alah yang sedap ni, terus rasa ketagih kan.

Eh,bukan menda yang salah ek. Menda baik punya lah..


Selalunya bekala untuk menda ni kan kat sini lah aku dapatkan.

Nak tau apa dia? Ermm inilah

Mocha Frappacino

First time rasa memang sampai ke tekak lah. Ada plak serdak2 coklat bila time sedut tuh. Mana tak best kan. Coklatnya pure sungguh.


Seminggu mesti 3 kali nak pekena kan. Bayangkan satu cawan grande RM16.90. Kalau di darab 3 kali seminggu dah berapa kan. Ishkk memang terasa membazirnya. Tapi bila ingatkan kesedapannya sampai ke tekak terus tak perlah janji rasa puas kan.

Korang, jangan ikut cara bengong aku ni ek.. 

CLP notes : Mana tak gemuk, kalau selalu sangat bedal menda ni kan..


8 comments :

KiD said...

tu diaaaa... dah ketagih

ak yuyunz said...

waaahh sedap giler..! got the right choice la lily =)

hazman aka species1980 said...

beb.... alang2x kot ketagih better STARBUCKS punya prepaid card...ade discount lebih skit kot...

Nurul Akmal said...

Sedaaaaapppp bangat.. ;)

CikLilyPutih said...

@Kid
itulah pasal. susah aku lah

CikLilyPutih said...

@ak yuyunz
sedap betul

CikLilyPutih said...

@hazman
aku dah ada card tu.. sebab tu top up je dalam tuh

CikLilyPutih said...

@Nurul
sangat sedapppp