Monday, March 5, 2012

Projek 100 Bloggers

Hi Korang,

Tengah duk usha baik punya berblogwalking nie, aku terperasan plak entry kat Blog Broframestone ni. Ermm Projek 100 Bloggers. Wah nampak cam best je. Rasanya ok kalau nak join.

Ni syarat-syaratnya:-

1. 100 blog Malaysia dan pemiliknya warga negara Malaysia.

2. Blog yang mempunyai trafik dalam 500 uv dan ke atas dalam sehari (bukti statistik blog amat diperlukan)

3. Blog berbahasa melayu atau english

4. Blog yang berkualiti (bukan copy paste dan setiap post mendapat feedback yang menggalakan dari pembaca)

5. Seminggu sekurang-kurangnya 4 kali blog di update.

6. tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan

7. Sanggup memberi komitment dalam menjayakan Projek 100 Bloggers 

Ermm kira ok kot kalau aku cuba ni. Mana tau ada rezeki kan.

Ek korang pun leh join. Cuba klik kat link ni dan ikut syarat yang diberikan. 


Jom lah join ye.



9 comments:

azri johan said...

goodluck ye..

from: http://azri.my/

AlyzaFisol said...

alamak...tak leh nak join sebab trafik tak mantap...huhuh

akuzle ayu said...

dah isi form td so nunggu ajer..errhhh, nama ko dah appear dlm list kan? no 4 ker 5..antara terawal tuh...fuhhhh...

CikLilyPutih said...

@azri
good luck to you also

CikLilyPutih said...

@alyzza
eh bukan awk trafik lagi tinggi ke dari k lily

CikLilyPutih said...

@Akuzle
bagus2 jom join sesama. ye ke, nama aku terawal? jap aku pi tgk..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

congrats sbb terpilih :D

Lensa said...

ketagori hebatlah blog ni... terpilih antara 100 yang terbaik, mudah2an bertambah rezeki

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

InsyaAllah saya pun mencuba :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails