Wednesday, March 14, 2012

WW - Tabiat Makan Yang Buruk

Hi Korang,

Bila dah lapar cam ni lah jadinya..




Hakhakahkahkahakhakha sangat buruk dan memalukan but I  enjoy it!

CLP notes : Penat bercuti tak abis lagi nieh!


16 comments :

Myvitrd said...

bagus apa berkongsi satu bekas ... janji tak berebut sudah.. hehehe

Errah said...

kita sama la clp..kalau dah jumpa makanan, pastu jumpa geng kaki makan..apa lagi xtoleh kri kanan dah...hehe

Isaac Tan said...

yeayea. enjoy it! :P

NadyaBubble said...

Bersungguhnya makan, haha.

Papa-NtiQ said...

hahaha..tak senonoh CikLily nih

ak yuyunz said...

baru balik vacay?? bila nak update.. =)

♥MAMASYAZA♥ said...

makan ape tu, mesti sedap sampai begitu kusyuk skali...hehehehe

Cik FaRiZaM said...

makan ramai2...baru berselera kan???

CikLilyPutih said...

@My vitrd
itulah memang tak berebut langsung, janji dpt makan.

CikLilyPutih said...

@Errah
itulah geng makan yang terhebat tau..

CikLilyPutih said...

@issac
really enjoy it

CikLilyPutih said...

@NadyaBubble
itulah dek sedap sangat kan

CikLilyPutih said...

@Papa-ntiq
sungguh tak senonoh kan

CikLilyPutih said...

@aku yuyunz
itulah baru je balik ni. nanti update ek

CikLilyPutih said...

@mamasyaza
ramai2 memang terbukak selera sungguh

CikLilyPutih said...

@nik farizam
betul betul betul