Saturday, March 17, 2012

Barangan Yang Harus Di Beli Ketika Bercuti Di Langkawi

Hi Korang,

Kan aku citer harituh aku sekeluarga pi bercuti ke Langkawi dan Padang Besar kan. So adalah shopping mopping untuk diri sendiri dan jugak untuk umah.

Aku rasa kalau korang pi Langkawi pun memang inilah barang-barang yang tak harus di lepaskan begitu sahaja time shopping kan.

Periuk belanga

Cutlery Set dan Spice punya tempat

Travel Bag. Cantik tak? Comey kan

Barangan Gamat

Toto Dari Padang Besar

Coklat


Ada lagi barang lain yang aku beli macam baju, kain batik, seluar, kasut, keychain, fridge magnet dan memacam lagi lah. Malas nak amik gambo coz semua dah simpan.

Hah, aku pasti ramai yang setuju dengan barang2 yang aku beli kan. Semuanya berguna walaupun kebanyakan barang2 ni aku dah ada. Orang kata sekadar nak tambahkan koleksi je. 

Total harga barang yang di beli? ermm tak sampai RM1K pun. Lebih kurang RM600 je. Sket je aku belanja kan. Beli yang mana suka je.

So korang yang kaki shopping, kalau hendak ke Langkawi sila simpan duit sebanyak mungkin sebab memacam benda yang unik ada kat Langkawi ni tapi tak de kat KL tau dan yang penting ianya sangat murah.

CLP notes : Nyesal tak kumpul duit, kalau tak lagi banyak aku shopping lah.



18 comments :

malarang-kak said...

Hantar coklat sikit kt sini...

hazman aka species1980 said...

beb.... travel tu memang menarik laa.... baru nampak macam tourist....hehehe

POSH76 said...

mmg berbaloila...shuker travel bag..paling bess ceklat2 kat sana heavan

si tuan putri kiUt said...

salam singgah..

wahh tak sabar nak g bercutiii ke langkawi next month...

syokk tgk awak shoppinggg laa

pnsusu said...

shoping coklat yang paling best,,,,,,sedapp

Ma'am IEDA said...

hahaa memang haruslah kannn... my trip to LGK semuanya under office, paling2 pun dapat soping cokolat jer... huhuuu

CikLilyPutih said...

@melarang kak
eh awk x leh makan coklat lah

CikLilyPutih said...

@melarang kak
eh awk x leh makan coklat lah

CikLilyPutih said...

@hazman
aku beli pun sebab nak naik flight punya pasal lah

CikLilyPutih said...

@Posh76
coklat sangat lazat. alah beli makan je terus

CikLilyPutih said...

@tuan petri kiut
simpan duit bebyk ye

CikLilyPutih said...

@pn susu
coklat memang terbaik lah

CikLilyPutih said...

@Ma'amIEDA
sebab tu suka pi dgn mak2 coz leh shopping bebanyak cam nie

eddiegifts.com said...

Kedai barangan perkahwinan termurah di padang besar perlis di http://www.eddiegifts.com/shop dan http://www.eddiegifts.com/Store

Anonymous said...

Nk tnya boleh.... Hrga travel bag tu brapa ye?

Norhidayah Yusni said...

berapa arga beg travel tu???

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.



Airis said...

sis.. travel beg tu berapa RM yek?