Wednesday, March 7, 2012

WW - Penunggu Setia

Hi Korang,

Wordless wednesday for this week



Ntah apa yang di tunggu pun tak tau lah


10 comments:

MaryaYusof said...

Hola Ciklily!

Landasan keretapi mana ni? Seram lak tgk Ciklily dok kat situ...

Ma'am IEDA said...

Teringat kenangan lintas railway track nak ke rumah mak sedara saya. Now diorang pun dah pindah...

hazman aka species1980 said...

pergh ....buat photoshoot kat railway station pun cool gak beb..

Myvitrd said...

weiiii.. jgn bunuh diri.. tak lama lagi keretapi nak lalu tu..

CikLilyPutih said...

@Marya
kat umah wan mr big kat rembau.. tgh construction ni

CikLilyPutih said...

@Ma'am IEDa
itulah suka dengar bunyi keretapi

CikLilyPutih said...

@Hazman
cool ko kata? dengan lembu duk pandang aku seramm ooo

CikLilyPutih said...

@Myvirtd
itulah sementara tak lalu lagi itu yg amik gambo tuh

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bahaya tu . tapi me pun pernah gak bergambar atas railway kat lipis :p

CikLilyPutih said...

elismie,
itulah seramm ooo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails