Tuesday, March 6, 2012

Baskin Robbins Yogurt Smoothies

Hi Korang,

Siapa tak kenal Baskin Robbins, angkat tangan? Ermm jangan korang nak bohong ek even mak aku pun tau Baskin Robbins tu kedai jual ice cream mahal tapi sedap. Ermm hari tuh aku dapat jemputan untuk rasa produk terbaru dari Baskin Robbins ni. Ye bukan ice cream ye but Yogurt Smoothies.



Session 1 : 11:00am to 1:00pm 

Session 2 : 3:00pm to 5:00pm

Café Baskin-Robbins
Lot S22, Second Floor
The Gardens 



Actually ada 2 session, aku pilih Session 2 coz time petang tu aku free. Yang best tu, cuma aku dan Afra Yuri je yang ada session ni. So haruslah seronok kan, itimate session gituh. Ktorg di beri minum bergelas-gelas yogurt smoothies ni. 

4 Perisa Baskin Robbins Yogurt Smoothies ni.


Strawberry - Sedap dan Segar


Strawberry Banana - Lemak dan Filling. Cepat Kenyang



Mango - Memang rasa buah betul


Mixed Berries - Best, aku suka yang nie.



KENAPA BERKHASIAT? 

Sebab ada kandungan kultur hidup dan aktif (Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus) dalam smoothies ni menambahkan lagi khasiatnya.





MENYEGARKAN KE? 

Of courselah. Kan di buat daripada kemanisan dan keaslian pati buah, sekali gus membangkitkan aroma yang enak lagi menyegarkan. 




BR Yogurt Smoothies ni boleh dijadikan snek untuk korang yang mengamalkan gaya hidup sibuk dan sihat. Kalau korang sentiasa sibuk nau dan aktif, smoothies ini boleh mengenyang dan membekalkan tenaga sehingga waktu makan berikutnya.


Setiap Yogurt Smoothie ni berharga RM16 untuk saiz biasa dan RM12 untuk saiz kecil

Eh, ada lagi berita baik untuk korang orang pompuan ni.


Sempena sambutan Hari Wanita pada 8 Mac 2012, Baskin Robbins berhasrat meraikan dan memberi penghormatan kepada wanita atas kejayaan dan sumbangan mereka. Justeru itu, Baskin Robbins menawarkan sekeping baucar BRight Choices kepada setiap wanita bagi setiap pembelian Yogurt Smoothies.

Apa lagi, moh cepat kita semua serang Baskin Robbins rasa produk terbaru Yogurt Smoothies ni. Memang sedap lah.




13 comments:

Eyriqazz said...

Nyam2...sedap....

sarah mohamad said...

Selalu makan aiskrim je yogurt smoothies ni tak pernah try pulak. hehehe

hazman aka species1980 said...

Alamak....takde pulak HARI LELAKI kan... takpela nanti aku pegi try kat METRO POINT...

kak ina kl said...

memang bagus makan selalu sebab ianya berkhasiat kan

POSH76 said...

8 mac yer...harus terjah ni....windu sekerim BR

Ma'am IEDA said...

I lurrrrrveee BR... This week nak try smoothies la pulak... hahaa

CikLilyPutih said...

@Eyriqazz
pi banjer azwa cepat ek.. ada promotion nie

CikLilyPutih said...

@sarah
ini produk baru, cubalah sedap sangat

CikLilyPutih said...

@Hazman
korang tak yah hari lelaki coz hari2 adalah hari korang kan

CikLilyPutih said...

@kak ina
yang penting sedap kan. kahkahka

CikLilyPutih said...

@Posh76
of course lah, ice cream sapo tak nak

e.l.i.s.s.m.i.e said...

belum pernah masuk sini. terliur sudah kena gi jusco la :p

CikLilyPutih said...

elismie
alah ko pi memana baskin robbins cuba lah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails