Monday, March 26, 2012

Pagi Ahad Di Taman Tasik Cempaka, Bangi

Hi Korang,

Pepagi ahad semalam awal pagi Mr BIG dah memekak kat telinga aku suruh bangun. Yelah dah berangan2 nak ke pasar tani seawal yang mungkin kan, so bangun gaklah kul 6.30pagi cam tuh. 

Cantik matahari terbit, time nie kul 7.00am cam tuh

Sesampai area pasar tani kat Bangi ni, semuanya baru sibuk nak setup. Bayang ikan pun tak nampak lagi. So ktorg decide untuk lepak kat Tasik Cempaka Bangi ni. Konon nak jogging lah kan. Sekali tengok ramai betul orang kat tasik Cempaka ni. La memacam aktiviti yang ada kat tasik ni. 

Selain dari jogging, ada lagi aktiviti yang menyihatkan jugak kat sini.

Acara memancing GP Selangor 2012

Aktiviti berbasikal 

Senamrobik percuma

Hah, seronok plak aku rasa. Memacam ada. Rasanya memang baguslah aktiviti cam ne. At least tak de lah jogging je kan. 

Muka kene bangun pagi

So maybe boleh lah ke sini lagi. Nak try senamrobik tuh. Mr Big plak nak join geng basikal Bangi. Lantaklah janji dia bahagia sudah ye.

Lepas tuh, baru ktorg pi pasar tani. Shopping tak henggat kan.


14 comments:

ummiarissa said...

suka suasana pagi-pagi macam tu...kalau diiringi dengan alunan muzik yang syahdu..pasti lentok balik kan..?

awek retro said...

i was there too cik lily...
dok arobik...la nie sakit2 badan..hihi..

wawa said...

Kak lily org bangi ea?pttla aritu sy rase sy nmpk akak kat d'one steak!

hazman aka species1980 said...

hurmm.... rasanya si bean pun rajin jogging kat sini... best gak kan dpt kuar peluh dingin di pagi hari...hehehehe

akuzle ayu said...

mmg best berpagi2an kan?..

sHiLaziZi said...

bersukan adalah sesuatu yang menyeronokkan.. =)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

cantik pemandangan. best ni dpt amik udara segar di tempat baru mcmni!

CikLilyPutih said...

@K ummi
memang pun.. trus jadi ngantok kan

CikLilyPutih said...

@awekretro
la ye ke.. klu tak leh borak2 kan

CikLilyPutih said...

@wawa
lah ye ke? apsl tak tegur kan

CikLilyPutih said...

@hazman
bean pi jogging? biar betul ko

CikLilyPutih said...

@akzle
sangat pagi.. heran btul dibuatnya

CikLilyPutih said...

@shilazizi
ye betull sangat menyihatkan

CikLilyPutih said...

@fifey
memang pun cantik sgt tgk matahari naik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails