Friday, March 16, 2012

Meet And Greet With Indonesia SM*SH K-Pop Band

Hi Korang,

Semalam aku dapat lagi invitation ke Meet and Greet dengan Kumpulan K-Pop Indonesia yang tengah hot dan meletop2 di Indonesia ni SM*SH. Hah jangan ingat aku tak layan ok K-Pop. 


Session di adakan kat Dareen Restaurant Solaris Mont Kiara. Restaurant sajian timur tengah. Diorg sampai agak lambat sket due to van rosak ditengah jalan. Ingatkan ramai media yang datang rupanya reader dari Budiey.com yang hadir. Diorg ni memang die hard fan kumpulan SM*SH ni. 



Sempat jugak aku berkenalan dengan mereka bertujuh ni. Ramah-ramah semuanya dan funny too. Mereka terdiri daripada anak muda yang cukup jambu-jambu coz kebanyakan mereka ni mempunyai darah campuran.  


Morgan Oey

Rangga Dewamoela S

Rafael dan Reza Anugrah

Ilham Fauzi

  • Dicky M Prasetya
  • Bisma Karisma

So sambil dinner tuh, ktorg bloggers ni borak2 mereka ni. Table aku ada Rangga dan Reza. Hah sembang tak hinggat. Macam-macam topik but yang best tu pasal makanan lah. 




Sempat jugak diorg ni nyanyi live lagu yang termuat dalam album mereka ni. Senyum dan semangat ciptaan komposer kita Audi Mok. sedap jugak aku dengar.


Anyway thanks Nuffnang dan Warner Music for this special invite. 


Nanti sabtu ni dapat pi tengok showcase diorg ni plak kat Sg Wang. Boleh nyanyi2 sama ek.

So untuk peminat SM*SH boleh datang ke mini showcase SM*SH ni di Sg Wang Plaza sabtu ni pukul 2pm. Mereka akan mendendangkan 5 lagu termasuk lagu Ada Cinta yang famous tu kan. Datang tau..



8 comments:

- zuriey - said...

wah..lamatak jumpa retis..dari mana group ni

Errah said...

Morgan Ae hensem..kirim salam sekali CLP..hehehe

JMR said...

k-pop di mana2..kihkihkih..

Eliss Mie said...

x pernah dengar lagi rasanya lagu kumpulan ni :p

CikLilyPutih said...

@zuriey
dari indonesia

CikLilyPutih said...

@errah
morgan tu china indon kirim salam sejahtera je ek

CikLilyPutih said...

@JMR
dari Indonesia

CikLilyPutih said...

@Elismie
lagu dia selalu main kat era

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails