Monday, March 19, 2012

Hot Air Balloon Fiesta @ Putrajaya

Hi Korang,

Fiesta Belon Udara Panas dan pun abis malam tadi dan rasanya ramai blogger yang lepak kat sini untuk jejalan, photoshoot, blogger gathering dan memacam lagi kan.

Ktorg pun pegi gak coz tak de apa nak buat petang semalam so singgahlah ke sini. Nothing special pun sama je cam tahun2 yang sudah. Orang ramai, nak makan sesak, orang jual belon dan payung melambak2 dan juga orang2 yang bercamera DSLR pun tak ketinggalan ke sini kan.

Mr Big pun sibuk gak nak bawak DSLR dia coz nak amik gambo bebelon tu kan. Nie ada sket aku letak kan entry yang lelain tuh tak yah coz aku malas nak edit.

Kecik betul aku rasa lah

Cantik gambo ni.

Dia pun nak jugak

Dia lagi

Baru ada muka aku kan

Sememangnya event yang penuh dengan belon2 panas yelah dah nama pun Hot Air Balloon Fiesta kan, haruslah banyak belon. Apalah aku nie ishkkk

CLP notes : Dah 4 tahun aku still tak dapat naik belon panas ni kan. Manusia memang totally ramai btul.


14 comments:

putra87­™ said...

saya dh penah naik skali.. hehehe... :D

- zuriey - said...

dah 4 kali sy tak bepeluang nak g tengok pun..huhu

Alin Marlini said...

naper masa Alin pi ada 5 jek belon tp cik lily pi banyak belon..hhuhuhuhu

♥MAMASYAZA♥ said...

Sronok kan kalo akak dpt bwk anak2 akak tgk belon panas tu, tp jauh sgt la...hehehehe

hazman aka species1980 said...

hurmmm...kebetulan aku pun pergi gak last minute semalam...tapi pegi pagi...BELON TAK NAIKKK

Nurul Akmal said...

Akak pun pergi.. bestnyer... ;)

MissNick said...

bestnya cik lily....sy pun nk pegi jugak tp tak sempat....dh klua tp g melencong tmpt lain dulu last2 hari dh gelap huhu...

CikLilyPutih said...

@putra87
untunglah

CikLilyPutih said...

@zuriey
ajak ain pegi ek

CikLilyPutih said...

@alin
kahkahakhakah jangan jeles tau

CikLilyPutih said...

@mamasyaza
alah tak per lain tahun ada lagi

CikLilyPutih said...

@hazman
alah tahun depan ada lagi lah

CikLilyPutih said...

@nurul
tak de menda buat kat umah then pi lah

CikLilyPutih said...

@MissNick
lah cianya. tak per tahun depan ada lagi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails