Friday, September 14, 2012

Sempat Ke Event BioCypess Time Lunch


Hi Korang,

2 hari lepas aku sempat ke event BioCypress anjuran E-Qurban dan Denaihati.com. Ingatkan tak sempat nak attend tup-tup tengok tempat pun dekat dengan opis so apa salahnya.


Event di adakan di Restoran Tupai-Tupai di Bukit Petaling, alah belakang Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP). Masa aku sampai tuh, belum rasa lagi so parking pun senanglah.


Majlis di rasmikan oleh Y. B. Senator Dato' Dr. Mashitah Binti Ibrahim. Air BioCypress ini merupakan air kesihatan keluaran E-Qurban dan baik untuk kegunaan harian.So sapa-sapa yang ada penyakit-penyakit kronik ke penyakit biasa ke boleh minum air ni.


Antara yang sempat jumpa bro Dehaihati sendiri, Khairul Arnam, Jaws Ismail dan bebudak Geng Tali Barut (GTB) ada  K Ina, Eyriqazz dan Mat Joe.




Makanan adalah yang terbaik, semuanya aku makan walaupun dapat makan dalam kuantiti  yang sket kan. Memang sedap lah.

Aku tak tunggu sampai abis majlis pun coz nak masuk office balik.

Terima kasih kepada team Denaihati.com yang sudi menjemput aku ke majlis ni ye.


Balik tadi terus minum air BioCypress ni, ermm ada rasa cam fresh sket badan ni. Kena cubalah minum banyak lagi pas ni. 

Agak-agak air BioCypress ni boleh kurus tak? khahkahkahak

Insyallah..






6 comments :

hazman aka species1980 said...

whoaaa...sejak pakai PB selera makan dah kurang ker beb ? okey la tue....

AyuArjuna BiGoshh said...

baju kak lily warna ala2 dato' mashitah la.heheheh

Nurul Akmal said...

waaaa makanan dia nampak sedap...

Mummy Akmar said...

Wah bestnye dapat invitation untuk majlis ni.

Air yang memberi tenaga baru ye. Bole cuba nanti!

Apa-apa pun Mummy suke blog ni..nak follow lah..nanti singgah lah blog Mummy eh

donnyien dot com said...

wah, bestnya dapat jemputan dari denaihati~

Wilma said...

Sedapnya makanan :-)
Lapar terus...hehehe...